Summit 2021: APP and Web portal

Vi er bare dager unna Summit og vi ønsker å dele noen ekstra spennende nyheter med deg. Kanskje du allerede har snublet over det? For Summit har vi laget en nettsideportal og en app (mobil).

Nettportalen (nettsiden) er grunnlagt til å optimalisere live-visningsopplevelsen for den hele Summiten, både fredag og lørdag.

Appen for smarttelefonen din er designet for å tillate engasjement, interaksjon og nettverksbygging under arrangementet (med fortsatt tilgang 6 måneder fremover). Er der ikke fantastisk?!

Du kan allerede bruke emneknaggen #SynergySummit2021 på sosiale medier, mens du gjør deg klar for Summit! Vi vil velge et par favoritter og annonsere noen vinnere på lørdag.

Dørene til Summit 2021-nettportalen og appen åpnes 11.11.2021. Skriv det ned på kalenderen din og husk å registrere deg på forhånd for å få tilgang.
Last ned vår Summit-app her:
Passord: summit2021

Bokmerk Synergy Summit 2021 -portalen og ha den klar til den store begivenheten.

Vil du ha den beste Summit-opplevelsen? Se på direktesendingen og bruk appen på telefonen for å kommunisere live med oss.

Hva kan du gjøre i portalen og med APP? I forkant av arrangementet kan du sette opp din personlige profil med bilder og informasjon du ønsker å dele med andre. Du kan nyte og utforske eksklusivt innhold, prate, utvide nettverket ditt, se på bildealbumene, videoer og mer.

Delta i de morsomme quizer og send oss din tilbakemelding!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us