Summit 2021 - Starten på noe nytt

Summit 2021-begivenhetene våre har kommet og gått (for fort hvis du spør oss). Det var en fantastisk hendelse! Vi elsket å se deg delta, dele og feire sammen med oss når vi starter vår relansering av SynergyWorldWideEurope. Med mer enn 2000 deltakere, 50000 interaksjoner og mange timer med innhold kunne vi ikke vært mer begeistret for det som kommer.
 
Gratis frakt med “Abonner og lagre” bestillinger, TRE nye produkter, justerte PEG-satser som vil øke provisjonssjekken din, en ny kundefase-nettside, optimalisert Synergy-APP for alltid å ha Synergy-bedriften i lommen din. Hva er ikke å elske?
 
Sjekk ut hva som er nytt og bare bli begeistret I tillegg til:

TIDSBEGRENSET TILBUD OG KAMPANJER

Til og med 23. november:
  • Hvert nye lagmedlem som er registrert vil motta en GRATIS Silver Shield hånd- og kroppskrem. Aktiveringsordrer plassert med CS vil få produktet lagt til automatisk. Aktiveringsordrer fullført online vil motta produktet sammen med neste bestilling de legger inn hos kundeservice.
  • Hver sponsor som registrerer et par nye teammedlemmer får en GRATIS ProArgi-9+ Immune Booster, når den er tilgjengelig. Når den er tilgjengelig, vil den GRATIS ProArgi-9+ Immune Booster bli lagt til neste bestilling som legges inn hos kundeservice.

Eksempel: Jane registrerer 4 teammedlemmer med kvalifiserende aktiveringsordrer i henhold til markedet. Hvert av de 4 nye teammedlemmene mottar en GRATIS Silver Shield-hånd- og kroppskrem, og Jane mottar to bokser med ProArgi-9+ Immune Boosters så snart de er tilgjengelige med neste bestilling som legges inn gjennom kundeservice.

Summit goodiebag i begrenset opplag tilgjengelig frem til fredag (19.11.2021). Klikk her
 

NYE VIRKSOMHETSVERKTØY OG FORBEDRINGER

  • Mobilapp – Kommer i desember
  • Hjemmeside - Første fase utrulling i desember
  • Affiliate-program – En ny måte å dele Elite Health – Kommer januar 2022
  • Justert prisstruktur – Kommer 1. desember
  • Peg rate-økning – Brukes på provisjoner opptjent i desember fremover.
  • Gratis frakt til “Abonner og lagre”  bestillinger – kommer 1. desember. Som en del av relanseringen av Synergy Europe vil vi tilby gratis frakt som en del av deres justerte prisstruktur til alle som er abonenter eller som skal abonnere på produktene deres. 

Flere detaljer om de nye forretningsverktøyene og forbedringene deles snart. Følg med på bloggen fremover da vi kommer til å dele mer informasjon.

NYE PRODUKTER


L’amara Radiance oil – NÅ tilgjengelig her!For mer informasjon, sjekk ut og last ned faktaarket vårt ved å klikke HER.


Vis din glød med l’amara Radiance-olje, en dermatologisk testet revolusjonerende hybridolje/-essens med en infusjon av fermentert te, alger og astaxanthin, for strålende vakker hud. Radiance-oljen påføres som olje, men fungerer som et kraftig serum for å fremme sunn, vakker og strålende hud hele dagen.  Vi kaller det en hybridolje og -essens.

Leveres i resirkulerbar emballasje og er fri for sulfater, ftalater, mineralolje, silikon og talkum. Også fri for toksiner, hormonforstyrrende stoffer, syntetiske farger og syntetiske duftstoffer. Radiance-oljen påføres som olje, men fungerer som et kraftig serum for å fremme sunn, vakker og strålende hud hele dagen.  Vi kaller det en hybridolje og -essens.

Vil du få full effekt? Få vår Summit-pakke, som inkluderer 4x Collagen+ Beauty, 4x L'amara Radiance Oil og jaderulle. Få den her så lenge beholdningen rekker.

Silver Shield hand and body lotion - NÅ tilgjengelig her!For mer informasjon, sjekk ut og last ned faktaarket vårt ved å klikke HER.


Hand & Body Cream er utstyrt med den beskyttende kraften fra Silver Shield, som beskytter de ytterste lagene av huden. Legg til de beskyttende og fuktgivende egenskapene fra kokosolje, vitamin E og hyaluronsyre, og du har en effektiv og fuktgivende håndkrem som du kan ta med deg hvor som helst.Ta vare på den skjøre barrieren som beskytter huden din og bidra til å gjenopprette fukt med en effektiv og unik blanding av 20 ppm (ppm = deler per million av sølv) Silver Shield, ren kokosolje, vitamin E og hyaluronsyre.
 

Immune Booster – Kommer snart i 2022 For mer informasjon, sjekk ut og last ned faktaarket vårt ved å klikke HER.


Vær proaktiv, og styrk kroppens evne til å beskytte seg selv med ProArgi-9+ Immune Booster. Formelen er utviklet av ledende vitenskapspersoner, og Immune Booster-formelen samarbeider med den naturlige forekomsten av nitrogenoksid for å sirkulere kraftige immunstyrkende ingredienser rundt i kroppen din. Hver daglige dose inneholder vitaminer, mineraler, polyfenoler og fruktekstrakter som vil støtte og forsvare immunsystemet i kroppen din.

Vær stolt for å være en del av Synergy-familien med varepakken vår. Du får en Synergy-mappe, Feel the Power-notebook, en stablebar shaker, en Synergy-flaske og en grå Synergy-ryggsekk. Pakken vil være tilgjengelig så lenge beholdningen rekker.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us