Kommende endringer og nye verktøy

Under vår Summit 2021 annonserte vi flere spennende nye verktøy og endringer som vil være en del av vår Synergy-relansering, som starter 1. desember og fortsetter i hele 2022.

Den første utrullingen og implementeringen av disse endringene er knyttet til våre interne systemer, funksjonalitet og prosesser. Disse vil legge til rette for at Team Medlemmer kan forbedre sin virksomhet og vil forenkle prosesser og tydelig skissere fordeler og forskjeller mellom å være et Team Medlem og kunde.
 
Denne uken starter vi oppgraderingen og erstatningen av kampanje- og prissystemene våre for å være klare til den nye appen og nettstedet. Dette inkluderer å erstatte måten hver ordre behandlet på, inkludert abonnementsbestillinger.
 
Etter utskifting av disse vitale komponentene vil vi lansere den nye Team Medlem-appen, som forventes å være den andre uken i desember.
 
Deretter er vi glade for å lansere den nye nettbutikken for kunder. Vi begynner med markedene Storbritannia, Norge, Italia, Finland, Tyskland, Østerrike og Slovenia, og etterfulgt av de andre markedene, med start i midten av desember.
 
Med denne trinnvise tilnærmingen vil vi kunne iverksette de forbedrede provisjonsutbetalingssatsene og fri frakt ved abonnementsbestillinger 1. januar. På grunn av dette vil vi utsette den varslede prisjusteringen til 1. januar. Vi vil publisere de nye prislistene innen 15. desember, slik at du kan forberede deg og kommunisere med din organisasjon og kunder.
 

Oppsummert er tidslinjen vår som følger:

  • Utskifting av kampanje- og prissystemer: 1. uke i desember
  • Team Medlems app: 2. uke i desember
  • Nettbutikken: starter 3. uke i desember og fortsetter i en gradvis utrulling etter marked
  • Nye provisjonssatser, fri frakt for abonnenter og prisjustering: 1. januar 2022
 
Disse nye verktøyene og endringene representerer utallige timer med innsats og millioner av dollar i utgifter det siste året. Vi beklager forsinkelsen, men vi er glade for nå å endelig begynne å levere dem til deg, og hjelpe deg til å Be a Force når du etablerer en Legacy of health, wealth and wisdom. Vi vil fortsette å sende oppdateringer og detaljer gjennom måneden etter hvert som disse spennende verktøyene blir gjort tilgjengelige. Og fortsett å tilrettelegge for mange ekstra verktøy som vil bli annonsert og lansert i januar og utover.
 
Med vennlig hilsen,
 
Lynn E. Ohman
Executive Director, Europe

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us