Informasjon vedrørende norsk Kick-Off 2022

Kjære Team Medlem ,

Sist sommer markerte vi starten på slutten med å jobbe under en pandemi. Vi kjørte våre første møter sammen med hverandre igjen etter 15 måneder under skyggen av en pandemi hvor vi har jobbet hver for oss og har møttes online. Det var en herlig tid. Nesten en uskyldig tid, og vi har sett hvordan forretningen har blomstret i Norden i ettertid. Vi møttes flere ganger, og vi har vært godt i gang med forberedelsene for å starte 2022 med et skikkelig smell med Kick-Off på Gardemoen utenfor Oslo. 


Dessverre ser vi nå at en ny mutasjon og en ny bølge med pandemien er i ferd med å feie over landet. Vår uskyldige pause fra pandemien er helt klart over, og vi må igjen snu oss rundt og legge planer basert på en tyngre tid. Dette betyr på ingen måte at vi skal stoppe med det flotte som skjer nå, kun at vi må tenke oss litt grundig om. Vi skal fortsatt jobbe, fortsatt presentere muligheten vi har til nye. Både i forretning og i våre produkter. Produkter som har hjulpet tusenvis av mennesker i mange år. Vi må bare gjøre det digitalt igjen. 


Jeg har derfor tatt det tunge steg og avbestilt vårt hotell og våre møterom for vår Norske Kick-Off januar 2022, og flytte over på en digital plattform. Jeg tør ikke, og kan ikke ta den risikoen som en samling med 100 personer eller mer innebærer. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det ville ha vært hvis Synergy Worldwide som selskap arrangerte et Kick-Off og noen av dere ble syke som en følge av det. Ei heller ta ansvaret for konsekvensene av et avisoppslag hvor vi er grunn til en smitte oppblomstring. 


Vi skal fortsatt feire starten på 2022 med et smell. Vi gjør det bare nå digitalt. I den nærmeste fremtid får dere invitasjon til å delta på vår Kick-Off 15. januar klokken 12. Her blir det presentasjoner, produktlansering og nye arbeidsverktøy. Kampanjer og turer å kvalifisere seg til. Alt presentert av noen av de dyktigste og mest motiverende presentatører Synergy kan by på. Hold av datoen allerede i dag. 


Jeg er den første til å beklage at vi ikke kan møtes i januar, men jeg må også si at jeg gleder meg enormt til å møte dere alle virtuelt den 15. januar. Det kommer til å bli et kjempe arrangement, og en virkelig pang start på 2022.


Med vennlig hilsen

 

Espen Frydenberg

Nordic Regional Sales Director


PS: Vi kommer til å arrangere to virtuelle Kick-Off i januar. Den 15. januar for Norge, og den 22. januar for Finland. Følg med for mer informasjon.

  

 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us