Digital oppdatering – Nettbutikk lansering er nesten her

Forrige uke lanserte vi Synergy Team Meldemms Appen for Europa. Dette verktøyet gjør det ikke bare enklere og raskere å registrere nye teammedlemmer, men gir også bedre støtte for å administrere og utvide virksomheten din. Hvis du ikke allerede har lastet ned Appen, klikk her for å lese mer.

Det neste verktøyet som gjøres tilgjengelig er vår nye Synergy Europe nettbutikk, som spesifikt fokuserer på kunderegistrering og bestilling. Etter et år med utvikling er den straks klar for testing og validering. Vi vil rulle ut denne nye nettsiden i en trinnvis tilnærming, marked for marked, og legge til ny funksjonalitet i løpet av de kommende månedene.

Som nevnt er den første fasen av nettbutikken fokusert på handle- og påmeldingsreisen for kunder. Du vil oppleve at den nye nettbutikken er mer kundevennlig, med et friskt og moderne utseende. Basert på nåværende status, forventer vi å gjøre den tilgjengelig snart. Vi begynner med Storbritannia, og fortsetter med Norge, Finland, Tyskland, Østerrike og Slovenia. 
Første trinn komponenter vi gleder oss til du skal prøve å få nytte av:

1. Design
Hvem elsker ikke en liten makeover? Vi ønsket å ledsage det nye verktøyet med et friskt, moderne utseende. Ettersom Synergy WorldWide fortsetter å vokse, er vi begeistret for at dette nye visuelle språket støtter og gir høyere energi i alt vi gjør.

2. Forenklede og forbedrede kundeopplevelser
En rask, enkel og praktisk handleopplevelse. Den nye nettbutikken er sentrert rundt en forbedret brukeropplevelse og brukervennlighet. Vi kan ikke vente med å høre fra deg og kundene dine om denne forbedrede opplevelsen.

3. Bonusautomatisering for detaljhandel
Du kan nå automatisk tjene kundeprovisjon ved å bruke den nye nettsiden. Når du registrerer nye kunder, betaler de kundeprisen, som er 20 % høyere enn Team Member-prisen for vanlige bestillinger, eller 10 % høyere enn Team Member-prisen for abonnementsbestillinger. Forskjellen i prisen de betaler går rett tilbake til deg som deres sponsende teammedlem og betales som en detaljhandelsbonus med den månedens provisjonsinntekter.

Vær oppmerksom på at du vil fortsette å bruke de gamle nettsidene for registrering av teammedlem til det neste trinnet av nettbutikken lanseres 2022. Vi anbefaler imidlertid at du bruker den nye teammedlem-appen for en forbedret registreringsopplevelse for teammedlemmer i midlertidige.

Og husk at det kommer mye mer når vi fortsetter å rulle ut vår komplette digitale lansering, inkludert det nye tilknyttede programmet, der kundene dine kan få gratis produkter gjennom å dele og anbefale til andre.

Og når slutten av året nærmer seg, husk å dra nytte av gjeldende prising i forkant av den lille prisøkningen som er planlagt til 1. januar.

Vi ønsker deg god helse og suksess i julen og tiden fremover. 

Hilsen

Lynn Ohman
Executive Director, Europe

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us