Synergy hedrer Gene Hughes: 1930–2021

Medgrunnlegger av Nature’s Sunshine Gene Hughes er gått bort

Gene Hughes etterlater seg en arv som handler om å hjelpe andre å oppnå god helse og velstand via Nature’s Sunshine

LEHI, Utah, 6. desember 2021 — Gene Hughes (28. september 1930 – 3. desember 2021), medgrunnlegger av Nature’s Sunshine Products (moderselskap til Synergy WorldWide), gikk fredfullt bort i en alder av 91 år, beretter selskapet. 

“Gene vil bli dypt savnet og var elsket av både sine nærmeste og hele Nature’s Sunshine-familien. Eksempelet han satte vil fortsette å påvirke selskapet vårt positivt i lang tid,” sier Nature’s Sunshine Chief Executive Officer Terrence Moorehead. “Gene elsket denne bedriften, og måten han møtte Konsulenter og ansatte på bygde gode relasjoner over hele verden.”

Genes personlige erfaringer med naturens helbredende kraft var utløsende for grunnleggingen av selskapet, og hans grensesprengende ånd var avgjørende for Nature’s Sunshines vekst. I nesten 49 år bidro han til å revolusjonere urte- og naturlig velvære-bransjen og dannet grobunnen for den moderne kosttilskuddsindustrien. 

Sammen med kona Kristine og resten av familien begynte Gene å kapsle inn urter og reise til de vestlige delstatene i USA for å selge kapslene til helsekostforretninger. De fant raskt et marked for produktene sine blant et voksende antall tilbydere av alternative helsebehandlinger over hele landet, og selskapet blomstret til det til slutt hadde spredd seg til mer enn 40 land over hele verden. 

Genes lidenskap for kvalitet, integritet og service, i tillegg til en grenseløs energi og trang til å dele naturens helbredende kraft med resten av verden, tok selskapet fra en liten familieeid bedrift til et globalt selskap verdt flere millioner dollar.

Etter å ha vært den første presidenten av selskapet, fortsatte Gene å være aktiv i Nature’s Sunshine gjennom hele livet. Han var kjent for sitt varme smil og sin smittsomme latter, og bygde langvarige vennskapsforhold med mange ansatte og ledere innenfor feltet. Gene så på bedriften som en videreføring av familien, og han bygde opp en kultur som handlet om å bry seg om ansatte, distributører og kunder som vekket tillit hos dem han jobbet sammen med.

“Gene dedikerte livet sitt til å hjelpe andre med å oppdage økt velvære og økte muligheter gjennom Nature’s Sunshine,” sier Moorehead. “Vi vil hedre hans liv og hans minne ved å fortsette å dele naturens helbredende kraft med resten av verden.”

Gene følger etter sin kone og medgrunnlegger av Nature’s Sunshine, Kristine, som gikk bort i februar 2020. Han etterlater seg medgrunnlegger av Nature’s Sunshine Pauline Hughes, i tillegg til sine syv barn, Craig Hughes, Chris Hughes, Heidi Hughes Hastings, Sherston Hughes Faux, Julie Hughes King, Jeni Hughes McCoard and Kristi Hughes Dowding, og 37 barnebarn og 8 oldebarn. 

For de som ønsker å hedre minnet hans, ber Genes familie om å gi donasjoner til Impact Foundation på hans vegne heller enn gaver eller blomster. 

Om Nature’s Sunshine, med Synergy WorldWide
Nature’s Sunshine Products (NATR) er et ledende selskap innen naturlig helse og velvære som markedsfører og distribuerer produkter innenfor ernæring og personlig hygiene/kosmetikk i mer enn 40 land. Nature’s Sunshine sine produkter produseres i ultramoderne lokaler for å sikre at produktene fortsetter å sette standarden når det kommer til kvalitet, sikkerhet og effekt på markedet i dag. Synergy WorldWide er et heleid datterselskap under Nature’s Sunshine Products, og vi deler selskapets visjon om å utgjøre en forskjell og forandre liv over hele verden.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us