Nye priser starter januar 2022

Prisene for Synergy Europe har vært uendret i mange år, men med økende kostnader og utgifter knyttet til produksjon, ingredienser og transport – vi gjennomgå en liten justering. Denne justeringen vil gi flere fordeler for teammedlemmer og kunder: generelle forbedringer i valutakursen for provisjonsutbetalinger og gratis frakt på Abonner og Spar bestillinger.

Fra og med 01.01.2022 vil vi implementere den nye forenklede prisen som ble annonsert i Summit. Engrosprisen (vanlig teammedlem) vil økes med 7 %. Priser deles inn i Teammedlemspriser og Kundepriser der basen er Team Member Normalpris.

For teammedlemmer vil den nye engrosprisen være +7 %. Prisen for Abonner og spar på teammedlemmet vil være 10 % lavere enn den vanlige prisen for teammedlemmet.

For kunder er den ordinære prisen 20 % over teammedlemmers ordinære pris (engros). En kunde som har Abonner og spar får 10 % rabatt på den ordinære prisen.
 
Merk: Abonner og spar refererer til det månedlige abonnementsbestillingssystemet tidligere kjent som Autoship. 
 
Se på prislisten som vil være aktiv fra januar 2022.
 

Enklere for kunden 

Si farvel til kompliserte beskrivelser. Vi gjør det lett for deg, teamet ditt og kundene dine. Teammedlemmer og kunder vil få tilgang til ordinærpriser, delt inn i Innkjøp (for Teammedlemmer) og Videresalg (for kunder).  


Subscribe & Save 

Subscribe and Save (tidligere kjent som Autoship) er en månedlig abonnementstjeneste som er utviklet for å bidra til å automatisere og garantere enkel levering av alle favorittproduktene dine. Ikke nok med at det gjør livet enklere, abonnementet kommer også med ekstra fordeler. Alle Subscribe and Save-bestillinger får 10 % avslag på ordinærpris. Hvis du er et Teammedlem, blir dette beregnet ut fra innkjøpsprisen. Hvis du er en kunde, beregnes det ut fra videresalgsprisen. Ikke bra nok? Vi er stolte av å kunne fortelle at med alle Subscribe and Save-bestillinger får du muligheten til å få gratis frakt. 

Hvis du er et Teammedlem med Subscribe and Save-abonnement, får du gratis frakt på din månedlige Subscribe and Save-bestilling på mer enn 200 CV. Du vil også få samme prising på alle tilleggsbestillinger når du har et aktivt abonnement.

Som kunde får du gratis frakt på Subscribe and Save-bestillinger (uansett størrelse). Eventuelle tilleggsbestillinger vil prises ordinært. 


Økning i provisjonsutbetalinger i forbindelse med vekslingskurs 

Har du lyst til å tjene mer som et uavhengig Teammedlem hos Synergy WorldWide? Du kan se på denne økningen i provisjonsutbetalinger som en lønnsøkning. Uansett marked og lokal valuta, vil du høste godene. Utbetalingene økes med 7,4 % for euro, 8,3 % for engelske pund og 23 % for norske kroner.  

Lokal valuta Nåværende kurs Ny kurs Differanse  Nåværende
utbetaling
Ny utbetaling
Euro 0.74 0.795 7.4% € 740 € 795
UK Pund 0.6 0.65 8.3% £ 600£ 650
Norsk krone 6.1 7.5 23% Kr 6100Kr 7500
Polsk Zloty 3.33.55 7.6% Zloty 3500 Zloty 3766

 

Terminologi og eksempler  

Innlemmet- Vi faser ut kundetypen “Foretrukket kunde”. De som er eksisterende Foretrukne kunder vil beholde statusen (og innlemmes i samme struktur som Teammedlemmer), med mindre de avbestiller eller faller i rang til Kunde for Videresalg. Fall i rang kan skje to ganger i året. Alle Foretrukne kunder som ikke har bestilt i løpet av de fastsatte seksmånedersperiodene (januar–juni eller juli–desember) vil falle i rang og bli til kunder for videresalg. Dette er den samme prosessen og rangvurderingsperioden som Teammedlemmer må følge.
  
Retail Bonus – En bonusutbetaling til Teammedlemmer som beregnes ved å ta beløpet før MVA som Kunden for videresalg bruker på et produkt (enten ordinærpris eller Subscribe and Save-pris) og trekke fra ordinærprisen (innkjøp) for Teammedlem før MVA på det samme produktet. Dette betales ut sammen med provisjonsutbetalingene i løpet av den påfølgende måneden.

Eksempel: Julie er en kunde som kjøper et produkt på nettet som en engangsbestilling med ordinærpris på 108 euro (før MVA). Jon, som er hennes Teammedlem-sponsor, får videresalgsbonus basert på dette kjøpet. Bonusen består av differansen mellom det kunden betalte og ordinærprisen for Teammedlemmer. I dette tilfellet betalte Julie 108 euro (før MVA), og ordinærprisen for Teammedlemmer er på 90 euro (før MVA), dermed blir videresalgsbonusen 108–90= 18 euro som går rett i lomma på Teammedlemmet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us