Feirer hjertehelsemåneden

Februar er hjertehelsemåneden - den perfekte tiden for å økt bevissthet om et av de viktigste organene i kroppen vår.

Vi brenner veldig for hjertehelse og forebygging av hjerte- og karsykdommer. Ifølge Verdens helseorganisasjon tar hjerte- og karsykdommer anslagsvis 17,9 millioner liv på verdensbasis hvert år. Imidlertid kan de fleste hjertesykdommer forebygges ved å hensynta atferds og risikofaktorer* og ved å følge noen enkle regler:
 
· Opprettholde en sunn kroppsvekt 
· Lett trening i minst 30 minutter om dagen
· Slutte å røyke og unngå passiv røyking
· Ha et sunt kosthold
· Opprettholde et sunt kolesterolnivå og blodtrykksnivå
· Håndtere stress
 
For å markere hjertehelsemåneden, lanserer vi en ny kombinasjonspakke med produkter spesielt utviklet for å støtte hjertehelsen. Den er tilgjengelig i dag ved å ringe kundeservice eller ved å bestille den i nettbutikken!

Kombinasjonspakken består av 3x Proargi9+ og 3x ProArgi-9+ Immune booster tilgjengelig. Vil du ha en enda bedre avtale? Husk at hvis du er på Aboner og Spar får du ytterligere 10 % rabatt
 
Hvordan kan du bidra til å øke bevisstheten?
 
Bli med og øke bevisstheten fredag den 4. februar! Delta på Wear Red Day, 4. februar, for å øke bevisstheten om hjertehelsemåneden og delta i en spesiell giveaway. Bruk noe rødt, del bildene dine på Instagram, og tag oss (@synergyworldwide.eu), og bruk hashtagen  #WearRedWithSynergy og #WearRedForHeartHealth . I slutten av måneden velger vi en heldig vinner som får en spesialpremie.
 
Vi ønsker å se dine røde antrekk i løpet av hele måneden på sosiale medier!
 


Merk:

Dette produkter kan bare bestilles for personlig bruk og skal ikke videreselges. Ordre må bli bestilt via kunderservice.

*Source: World Health Organization https://www.who.int/en/news-room/fact-sheets/detail/cardiovascular-diseases-(cvds)

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us