Head Up: Paul Minter løper for psykisk helse

8 000 kilometer, en verdensrekord og et mål om å øke bevisstheten rundt og skaffe midler til psykisk helse. Viktigheten av støtte til og et større fokus på psykisk helse har bare blitt mer og mer tydelig med årene. Vi i Synergy WorldWide er stolte av å kunne fortelle at vi har et inngått et partnerskap der vi sponser Paul Minters prosjekt: å løpe langs kysten av Storbritannia for å øke bevissthet og samle inn donasjoner til denne viktige saken.   

Paul Minter er en militærveteran som tjenestegjorde for den britiske hæren i 18 år, og som nå jobber for å fremme bevissthet rundt psykisk helse i militæret i Stobritannia sammen med tre andre veteraner. Han bestemte seg for å grunnlegge Head Up for å hjelpe så mange kvinner og menn i militæret som mulig, etter å selv ha utviklet PTSD fra å ha vært stasjonert på frontlinjen og etter å ha mistet flere venner til selvmord.

Stiftelsen Impact Foundation
Vi er stolte av å kunne bidra med produktspons og av å samarbeide med stiftelsen Impact Foundation for å støtte Paul på oppdraget hans. Har du lyst til å bidra til denne flotte saken? Følg denne lenken og hjelp oss å støtte Paul Minter. 

Impact Foundation vil, sammen med Synergy, toppe alle deres donasjoner, opptil 10 000 amerikanske dollar! Hvis du vil støtte saken, men ikke har muligheten til å donere penger, finnes det andre måter du kan bidra på. Del dette flotte prosjektet på sosiale medier, fortell venner og familie om det, og ikke bare prosjektet, men om hvor viktig det er å fokusere på psykisk helse. La oss sammen sette søkelyset på psykisk helse i mars og øke bevisstheten rundt temaet.

Head Up
Head Up er en veldedig organisasjon som har som mål å bygge “The Retreat”, et ikke-militært oppholdssted der militærpersonell (både tjenestegjørende og veteraner) kan dra for å jobbe med sin psykiske helse. De ønsker at dette stedet skal være helt kostnadsfritt, slik at alle – uansett situasjon – kan benytte seg av muligheten. Dette vil ikke bare være en avslappende syvdagersopplevelse, det inkluderer også en 18-måneders etterbehandlingspakke for å følge opp sikkerheten og helsen til de som benytter seg av tilbudet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us