Webinar: “Can I say that?” (”Kan jeg påstå dette?”)

En ny ressurs er i ferd med å bli tilgjengelig for alle Teammedlemmer i Europa. Få hjelp til å bygge opp virksomheten din mens du bruker presise og lovmessige påstander i tilknytning til produktene og virksomheten. Det nye verktøyet vårt er et dokument som heter “Kan jeg påstå dette?”.

Har du noensinne spurt deg selv, “kan jeg påstå dette?”? Lær om hva som utgjør ikke-godkjente påstander (med eksempler), og hva du kan si og hvordan du kan si det i stedet.

Et supert verktøy når du trenger veiledning og støtte i dét du sprer kjærligheten din til Synergys produkter og bygger opp virksomheten din.

Praktisk for nye Teammedlemmer som akkurat har startet opp Synergy-virksomheten sin – eller de som har vært en del av familien i årevis.
 
Klikk her for å laste ned heftet “Kan jeg påstå dette?”
 
Webinar: “Can I say that?” (”Kan jeg påstå dette?”)

For å gå mer i dybden på dette virksomhetsverktøyet, vil vi arrangere et webinar sammen med compliance / juridisk team fra hovedkvarterets kontor i Utah. Vi vil da få muligheten til å gå gjennom dokumentet og lære om påstandene vi kan fremsette når vi snakker om produktene våre.
 
Informasjon om webinaret
Dato: 03.03.2022
Tidspunkt: 19:00 CET
Påmeldingslenke: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_Am2yByJnTv6UDK0dNY65Sg
Språk: engelsk
Oversettelser: tysk, norsk, finsk, italiensk og slovensk 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us