2024 BARCELONA VISION TRIPGjør deg klar til å lære av ekspertene og LØFTE bedriften din til nye høyder! 

I år ønsker vi å anerkjenne og feire alt dere har oppnådd og all innsatsen dere har lagt inn som en del av Synergy WorldWides fellesskap. Derfor gleder vi oss nå over å kunne presentere Barcelona Vision Trip-reisen!

Din suksess er viktig for oss, og derfor organiserer vi et eksklusivt kursarrangement i vakre Barcelona for alle Teammedlemmer som viser frem sin dedikasjon og innsats.

Dette blir en mulighet du kun vil få én gang i livet, der du kan lære fra de som leder an i gamet mens du fordyper deg i den levende storbyen, utforsker historiske landemerker, nyter deilig mat og tar inn den varme middelhavssola. Du vil få besøke det nydelige hovedkvarteret til Synergy Europe, bli kjent med selskapet og få kursing og opplæring innen mange felt som vil føre til vekst i bedriften din, blant annet: 


  • Å holde presentasjoner for et publikum
  • Selvtillit i samtaler
  • Hvordan styrke mennesker
  • Driftsmetode
  • Å lese kroppsspråk

 
Alle Teammedlemmer som oppnår EN NY TITTEL for første gang og oppfyller følgende kriterier får bli med på dette fantastiske eventyret, der alle utgifter blir dekket – hotell, måltider, aktiviteter pluss reisekreditt på 200€ som dekker kostnaden for valgfri transport til Barcelona! 

Du har kun muligheten til å vinne denne turen ÉN GANG, så her gjelder det å få mest mulig ut av den.
 

INFORMASJON


Kvalifiseringsperiode: 180 dager fra du oppnår tittelen Bronze, Silver eller Gold i 2024.

Varighet: 3 dager/2 netter

Sted: Business Academy Barcelona

Dato: oktober 2024

Hvem: kvalifiserte Teammedlemmer (nye Bronze, Silver eller Gold)

 

SJEKKLISTE FOR KVALIFISERING:   


1. Oppnå tittelen BRONZE, SILVER eller GOLD for første gang og oppretthold den i minst 3 måneder i de påfølgende 6 månedene, inkludert den sjette måneden fra første gang du oppnår tittelen (kvalifiseringsperiode på 180 dager). Kvalifiseringsperioden starter måneden etter at du oppnår tittelen for første gang.


2. Personlig sponsing

a) Sett i gang 4 nye Teammedlemmer i 2024 med en aktiveringsbestilling på 200 CV, et aktivt månedlig autoship-abonnement og et månedlig minimum på 200 TC1 CV i minst de to påfølgende månedene (innenfor kvalifiseringsperioden på 180 dager).

Eller

b) Sett i gang 2 nye Teammedlemmer i 2024 med en aktiveringsbestilling på 200 CV, et aktivt månedlig autoship-abonnement og et månedlig minimum på 200 TC1 CV, der begge oppnår tittelen Star og opprettholder tittelen i minst de to påfølgende månedene (innenfor kvalifiseringsperioden på 180 dager).


Bli med til Barcelona og få en transformativ opplevelse som vil legge grunnlaget for en enda mer fremgangsrik fremtid. Gjør deg klar til å NÅ DITT FULLE POTENSIAL! Betingelser og vilkår:

• Husk at du må ha et aktivt “Abonner og spar”-abonnement og opprettholde 200 CV i TC1-volum hver måned i 2024 for å kvalifisere til Synergys kampanjer.

• Det er kun mulig å vinne reisen én gang per Synergy-brukerkonto. Alle Synergy-Teammedlemmer som aldri har oppnådd tittelen Gold eller lavere før kan kvalifisere seg i denne utgaven av Vision Trip-kampanjen.

• Alle aspekter av dette kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og man kan ikke velge å ta ut tilsvarende verdi i penger. Mottageren kan ikke ha noe utestående med Synergy WorldWide på tidspunktet for utdeling av bonusen.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us