2024 TITLE PLUSGjør deg klar til å få bedriften din til å VOKSE! Title Plus-kampanjen er tilbake for å hjelpe deg med å vokse og oppnå enda mer SUKSESS.

Oppnå og oppretthold nye titler i 2024, og du vil være i rute til å få både bedriften og provisjonen til å vokse måned etter måned. Title Plus er en lukrativ, enkel og morsom kampanje som skaper engasjement hos deg og Teammedlemmene i downlinen din – både nye og eksisterende.
 
Disse bonusene representerer et betydelig inntjeningspotensial. De som dedikerer seg til å stige i gradene vil ikke bare få ekstra penger fra Title Plus-kampanjen, men også alle de andre provisjonene, mega-match-bonusene og andre inntjeningskanalene som følger naturlig med det å ha en fremgangsrik bedrift. Nye titteloppnåelser er en stor begivenhet og et symbol på Synergy WorldWides suksess. Tar du utfordringen?
  

KVALIFISERINGSPERIODE: 


Januar 2024 – desember 2024
  

SLIK KVALIFISERER DU DEG: 


Du må være aktiv på "Abonner & Spar" og opprettholde 200 CV i TC1-volum i hver måned i 2024 for å kvalifisere deg.

HVORDAN FÅR JEG BONUSEN? 


1. Gå opp gradene og oppnå en ny personlig høyeste tittel = Tjen penger 

2. Avanser eller oppretthold den nye tittelen i de to påfølgende månedene = Få mer penger 

Maksimer inntjeningen! Du kan oppnå hver tittelbonus i TRE påfølgende måneder. Teammedlemmer som oppnår mer enn én tittel i en hvilken som helst måned, vil motta summen av det månedlige beløpet opptjent for hver nye tittel som blir oppnådd.Vårt mål med Title Plus-kampanjen er å hjelpe Teammedlemmer å føle seg like høyt verdsatt som de faktisk er. Vi ser frem til å dele ut store premier på alle nivåer gjennom Title Plus-kampanjen!

Eksempel 1:  

Lisa er et Synergy-Teammedlem og har et aktivt Abonner og spar-abonnement.

Den faste bestillingen hennes med produkter har mer enn 200 CV, noe som også kvalifiserer henne til å få gratis frakt på bestillingen. Lisa gleder seg over Title Plus-kampanjen og er ivrig etter å delta.

  • Måned 1: Lisa oppnår tittelen Star for første gang-> jener en bonus på 70€.
  • Måned 2: Hun opprettholder tittelen Star-> Tjener en bonus på 80€
  • Måned 3: Hun opprettholder tittelen Star tredje måned på rad -> tjener sin tredje Title Plus-bonus på 100€ for å oppnå og opprettholde tittelen Star.

Hvordan kan Lisa fortsette med Title Plus-kampanjen? Ved å vokse og oppnå nye titler over Star, kan hun tjene ytterligere bonuser.


Eksempel 2: 

  • Måned 1: Martina oppnår den nye tittelen Silver for første gang og kvalifiserer seg med Abonner og spar-bestillingen sin på 200 CV-> Hun tjener en bonus på 200€.
  • Måned 2: Hun har ikke en Abonner og spar-bestilling og kvalifiserer seg ikke til tittelen Silver-> Ingen bonus.
  • Måned 3: Hun har en Abonner og spar-bestilling på 200 CV og oppnår tittelen Silver-> Ingen bonus, siden tittelen ikke ble opprettholdt gjennom måned 2.

Martina kan begynne å tjene opp Title Plus-bonus så snart hun oppnår en ny tittel for første gang (i hennes tilfelle: Gold).


Eksempel 3:  

James melder seg inn og blir et Teammedlem i januar 2024 og setter sin Abonner og spar-bestilling til 300 CV hver måned.

  • Måned 1: James oppnår tittelen Star for første gang -> Tjener en bonus på 70€.
  • Måned 2: Han oppnår tittelen Bronze for første gang -> Opprettholder Star (bonus på 80€) og oppnår Bronze (100€).
  • Måned 3: Han opprettholder Star igjen -> Tjener en bonus på 100€. 

James kan fortsette å tjene opp Title Plus-bonus ved å oppnå den neste tittelen, Silver. 

  

Vilkår og betingelser for Title Plus 2024 

-Husk at du må ha et aktivt “Abonner & spar”-abonnement og opprettholde 200 CV i TC1-volum hver av kvalifiseringsmånedene for å kvalifisere deg til Synergys kampanjer.

- Title Plus er et tidsbegrenset kampanjeprogram designet for å oppmuntre til vekst og god praksis i Europa.

- Alle aspekter av dette bonus-/kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og man kan ikke velge å ta ut tilsvarende verdi i penger. Mottageren kan ikke ha noe utestående med Synergy WorldWide på tidspunktet for utdeling av bonusen.

- Denne kampanjen avsluttes 31. desember 2024.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us