2024 UTAH VISION TRIPOpplev alt Synergy har å by på på nært hold sentralt i Utah på Vision Trip 2024. Hoteller, måltider og bakketransport i Utah tar vi oss av. Og i tillegg kommer vi til å gi deg refusjon på reisekreditt! 

Nyt et 3-dagers kurs i Utah mens du vises rundt i Synergys hovedkvarter, Hughes Center for Research & Innovation, og lokalene der produktene våre produseres. Lær, opplev og la deg inspirere sammen med andre hardtarbeidende Synergyentusiaster. 
 
Du vil få møte Hughes-senterets forskere og leger i tillegg til å tilbringe tid med Synergys ledelse, inkludert president og grunnlegger Dan Higginson. Oppdag Utahs unike skjønnhet, bygg forretningsrelasjoner og bli med oss på Vision Trip 2024, en mulighet du bare får én gang i livet!


INFORMASJON


Kvalifiseringsperiode: 12 måneder fra du oppnådde tittelen TEAM LEADER, TEAM MANAGER, TEAM DIRECTOR eller TEAM ELITE for første gang i 2024.

Arrangementsdato: april 2025

Sted: Utah i USA

Varighet: 5 dagers reise – 3 dager med kursing

Hvem: Kvalifiserte Ledere (Team Leader, Team Manager, Team Director, Team Elite) som ikke har fått dra på Vision Trip-turen tidligere


 

SJEKKLISTE FOR KVALIFISERING


  • Oppnå tittelen TEAM LEADER, TEAM MANAGER, TEAM DIRECTOR eller TEAM ELITE for første gang i kvalifiseringsperioden og opprettholde tittelen i minimum 6 måneder, i tillegg til den siste måneden av kvalifiseringsperioden.

  • Sponse 4 nye Teammedlemmer personlig i 2024, der hvert av medlemmene må oppnå tittelen Bronse (for første gang) med en aktiveringsbestilling på 200 CV, et aktivt månedlig autoship-abonnement og et månedlig minimum på 200 TC1 CV, og opprettholde tittelen i minst de to påfølgende månedene i tillegg til den siste måneden i kvalifiseringsperioden.
 

Mens du jobber for å kvalifisere deg til å bli med på turen, vil du øke inntjeningspotensialet ditt og komme i en bedre posisjon for å høste godene fra en blomstrende Synergy-bedrift. Vi ser frem til å feire sammen med dere i 2025!Vilkår og betingelser:  

• Husk at du må ha et aktivt “Abonner & spar”-abonnement og opprettholde 200 CV i TC1-volum hver måned i 2024 for å kvalifisere deg til Synergys kampanjer.

• Du kan kun oppnå én reise per Synergy-konto. Alle Synergy Europe-Teammedlemmer som aldri har oppnådd tittelen Team Elite eller lavere OG ikke har fått dra på en ledertur, kan delta for å kvalifisere seg i denne utgaven av Utah Vision Trip-kampanjen.

• Alle aspekter av dette kampanjeprogrammet er ikke-overførbare og man kan ikke velge å ta ut tilsvarende verdi i penger. Mottageren kan ikke ha noe utestående med Synergy WorldWide på tidspunktet for utdeling av bonusen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us