5 tegn på at kroppen din trenger en omstart


Kroppen vår snakker til oss på mange måter og er spesielt flink til å gi beskjed når den ikke har det bra. I dag er det veldig enkelt å pådra seg usunne vaner; som inaktivitet, for lite søvn, høyt stressnivå og sist, men ikke minst; dårlig kosthold. Ingen er perfekt, og en gang i blant fråtser vi i mat vi vet er usunn. Det kan gå uker, måneder eller år uten at vi har satt vår fot i et treningssenter.

Det er viktig at vi kjenner igjen tegnene på at kroppen har vært neglisjert og at vi gjør de forandringene som skal til for å omstarte kroppens viktige systemer, slik at de fungerer bedre og vi føler oss bedre.

Dersom du har noen av disse 5 symptomene, kan det være en indikasjon på at det er på tide å forandre på ting:

1. Vektøkning

En overvektig kropp er ofte full av uheldige kjemikalier som finnes i usunn mat. Disse kjemikaliene fører ikke bare til vektøkning; de kan også gjøre det vanskeligere å gå ned i vekt. Et usunt kosthold med bearbeidet mat, sukker og raffinerte karbohydrater, kan føre til oppblåsthet, fordøyelsesbesvær og sterkere sug etter slik mat.

2. Hjernetåke

“Hva var det nå jeg skulle gjøre igjen? Ja, det var det." Dersom du flere ganger om dagen glemmer hva du hadde tenkt å gjøre, kan det tyde på at kroppen din ikke får tilstrekkelig med næring og energi til at du greier å holde fokus.

3. Vond kroppslukt

Dette er et litt ømtålig emne, men det er sannelig ikke lett å ignorere. Dersom du har dårlig ånde, luft i magen og lukter svette uansett hvor mye deodorant du bruker, kan det være at kroppen prøver å skille ut uønskede kjemikalier. Bli kvitt dem!

4. Hudproblemer

Dersom du synes du ser deg selv som kvisete tenåring i speilet, så har du et problem. Mange hudplager, også utslett, kan faktisk være et symptom på et dyptliggende problem. I stedet for å prøve å rense huden fra utsiden, bør du heller prøve å løse problemet fra innsiden og ut.

5. Sløvhet


Dersom du nesten ikke greier å holde øynene åpne utpå ettermiddagen, sover du enten for lite eller kroppen din er sliten av alle usunne vaner du har lagt deg til. Dersom du sover for lite og ligger og vrir deg i sengen om natten, så kan det være enda et tegn på at kroppen din trenger en omstart.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us