HVORFOR BRUKE BODY PRIME?

Vi liker nyttår fordi det er en god anledning til en ny start, til å fornye seg selv og å gjøre endringer for et gladere og sunnere liv. Hva om du hver morgen hadde mulighet til en ny start? Med Body Prime er hver dag et rent lerret og en anledning til å ta vare på kroppen og å utnytte evnene dine best mulig.

Med Body Prime kan du forberede kroppen din på et hvilket som helst helseregime som omfatter riktig ernæring. Uansett om målet ditt er bedre kontroll på kroppsvekten, å spise mer næringsrik mat eller å styrke kroppen med Synergys effektive kosttilskudd, vil Body Prime være et perfekt tilskudd.

Når du tar to kapsler Body Prime hver dag øker du kroppens evne til å ta opp viktige næringsstoffer fra andre Synergy-produkter og sunne matvarer i kosten din. Body Primes blanding av eplepektin, sviskepulver og magnesium er en effektiv formulering med gradvis økende virkning.

VIRKER DETTE PRODUKTET?

Body Primes effekt er dokumentert i en klinisk studie ved Hughes Center for Research and Innovation. Anbefalt dose ble bestemt på bakgrunn av erfaringene til deltakerne i den kliniske studien.

ER DET ANDRE FORDELER?

Body Prime bidrar til

  • Sunn elektrolyttbalanse
  • Normal energiomsetning
  • Normal muskelfunksjon, inkludert hjertemuskelen
  • Normale muskelsammentrekninger, inkludert normale hjerteslag
  • Motvirker tretthet og utmattelseCONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us