Elite Honors-fokus


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I november kvalifiserte 345 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 345 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:

Tina Rožič, Slovenia

«Da jeg bestemte meg for å bli Elite Honors-kvalifisert – opprette 600 CV i volum på TC 1 og registrere ett teammedlem, alt på én måned – følte jeg at forretningsresultatene som fulgte skyldtes smarte beslutninger. Jeg innså at du må rette inn sinnet og hjertet ditt etter Synergy og bli et produkt av produktet. Slik begynte jeg å tiltrekke den typen folk til teamet mitt som også ønsket å kvalifisere seg for Elite Honors.

Jeg er klar over at én enkelt person ikke kan hjelpe alle, men at hver person kan hjelpe noen. Jeg oppmuntrer teamet mitt til å jobbe og leve etter dette konseptet. Elite Honors har styrket teamets vennskap og samarbeid og det spiller en rolle i å skape sterke ledere. Etter hvert som du skrider frem med Elite Honors, husk at det er viktig å jobbe sammen med teammedlemmene dine med holdningen om å jobbe sammen fra hjertet. Det er like viktig å gi tiltro til hver eneste en på teamet ditt. Jeg føler meg trygg på at de beste lederne ennå ikke har blitt med i selskapet. Jeg er stolt av Synergy Slovenia-teamet mitt og jeg ser frem til å se medlemmene av teamet mitt utnytte potensialet sitt på nyåret. »

Oliver Staudenmann, Norge

«Det å følge Elite Honors-systemet var automatisk enkelt for meg fordi det ga meg målbare milepæler å jobbe mot. Jeg har nå en strukturert metode for å hjelpe nye distributører med å utvikle virksomheten deres med klare og enkle trinn. Elite Honors har gitt meg muligheten til å få inn en blanding av kunder og distributører, noe som gir mye positiv tilbakemelding på produktene.»

Tormod Birkedal, Norge

«Elite Honors har hjulpet meg med å skape mer interesse for Synergy-virksomheten min i de få månedene siden systemet ble introdusert. Jeg har brukt Synergy-produkter i nesten sju år og hvert av dem har hatt en utrolig innvirkning på livet mitt. Av denne grunn vil jeg dele Synergy-produktene med så mange folk som jeg klarer og når Elite Honors tiltrekker seg mer folk til virksomheten så oppnår jeg det jeg har satt  meg som mål. Jeg oppmuntrer alle til å gå på med full hals fremover for Elite Honors! Sats ikke på noe mindre enn det.»

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us