Elite Honors-rapport i PulseHver måned kvalifiserer hundrevis av europeiske teammedlemmer seg for Elite Honors, og kanskje noen av dem er i ditt team?

Det er bare to måneder igjen av Go Elite-kampanjen, så det er viktig at du følger teamets utvikling så du kan hjelpe dem til å kvalifisere seg for Elite Honors. Vi har derfor laget en lett tilgjengelig rapportfunksjon som gjør det enklere for deg å følge dine egensponsede teammedlemmer.

For å se denne rapporten må du

1. Logge inn på Pulse-siden din.
2. Klikk på “Rapporter” i menyen og velg “Elite Honors-rapport”.

Rapporten som kommer opp, viser alle dine egensponsede og gir deg en oversikt over hvem som har rekruttert nye teammedlemmer inneværende måned. Rapporten omfatter dine egensponsede teammedlemmers Synergy-ID, navn, kvalifiseringsstatus, autoship-status, TC 1-volum, volum fra nye aktiveringer, samt hvor mange ganger de har vært Elite Honors-kvalifisert.

Husk at denne rapporten inneholder data for inneværende måneds pågående provisjonsperiode. Hver provisjonsperiode avsluttes når Synergy beregner provisjonsutbetalinger, ca. 1 uke ut i hver måned.
Dersom du sjekker denne rapporten ofte og bruker den til å støtte dine egensponsede, vil det kunne hjelpe deg på veien mot den største Go Elite-bonusen på 1200 Euro, som krever at du har minst 10 egensponsede som er Elite Honors-kvalifiserte. Men det viktigste er at du på denne måten bygger et sterkt team på et sterkt fundament.

KLIKK HER for å lære mer om inntjeningsmodellen Elite Honors og Go Elite-kampanjen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us