Han Tae Hwang oppnår Trippel Presidential-graden


Han Tae Hwang fra Korea slutter seg til Mark Comer og Yun Tae Hwang i Synergys Trippel Presidential-graden. Han er også Yun Taes forretningspartner og bror. Han er det tredje Synergy-teammedlemmet som oppnår denne prestisjebetonte tittelen. Synergy-ansatte og teammedlemmer over hele verden hyller Han Tae for denne spektakulære og imponerende bragden.

Selv om Han Tae har oppnådd en utrolig suksess med Synergy, hadde veien dit en vaklende begynnelse. Selv om den eldre broren, Yun Tae, opplevde en utrolig økonomisk suksess med Synergy, avslo Han Tae høflig Yun Taes råd om å bli med Synergy hver dag i tre måneder. Han holdt tross alt på å forberede seg til å studere i utlandet, og var overhodet ikke insteressert i en forretningsmulighet. Det var ikke før Han Tae så hvordan Synergys produkter hadde en positiv virkning på broren og faren at han raskt endret svaret sitt til et entusiastisk «ja» og ble et Synergy-teammedlem.

I løpet av noen korte år, så Han Tae en drastisk endring i livet sitt. Han Tae, som tidligere var student med begrensede midler, nyter nå den livsstilen han alltid har drømt om 20 år tidligere enn han trodde. Han Tae er spesielt fornøyd med de dørene hans nyervervede økonomiske status har åpnet for familien.

«Siden jeg begynte i Synergy, har jeg blitt klar over tilfredsheten med å leve etter utsagnet 'Det er bedre å gi enn å få,'» sa han.

Han Tae har nå både nok penger til å forsørge familien sin og mye tid til å være sammen med den. Hans gode helse må selvfølgelig også nevnes.

«Det er en bemerkelsesverdig endring,» sa Han Tae. «Den største gaven jeg har fått er først og fremst familien min, og deretter kommer Synergy.»

Han Tae gir følgende gode råd til dem som starter opp som Synergy-teammedlemmer: Sett deg et bestemt mål, vær pålitelig, ha alltid en god holdning og innstilling, anstreng deg til det ytterste og bry deg om folk.

KLIKK HER for å lese mer om Synergys Triple Presidential Executives.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us