Ny Team Elite: Teri Rigby


Denne energibunten av en forretningskvinne vil du få høre mer om! Bare noen få måneder etter at hun ble teammedlem hos Synergy, er britiske Teri Rigby ett trinn fra Executive-nivå. Med nesten 30 års erfaring innen nettverksmarkedsføring kom Teri til Synergy med høye mål og et team som har en drøm om å ta Synergy UK og Synergy Europa til et helt nytt nivå. Etter at hun ble teammedlem, har Teri rekruttert mange talentfulle og dyktige personer til teamet sitt. Det hun har oppnådd på så kort tid er virkelig bemerkelsesverdig.

“De siste månedene har det vært kaos, men godt kaos,” sier Teri. “Alle passer på at vi gjør ting riktig helt fra starten. Teamet mitt er så begeistret, selv om ikke alle er helt sikre på hva de holder på med enda. Men de vet at de gjør noe bra. Alle har fått Synergy-feber. Det følger mye energi med Synergy.”

Teri sier at da hun ble med hos Synergy WorldWide, var flere av forretningspartnerne hennes sånn delvis engasjert i businessen. Men de har blitt begeistret for Synergy og Synergys fremtid, og det har vekket engasjementet deres igjen.

Da Teri var 22 år, på 70-tallet, bestemte hun seg for å bli distributør innenfor nettverksmarkedsføring. Hun nådde toppnivå innenfor selskapet hun ble med i. Ektemannens jobb brakte henne til Tyskland, der de oppdro tre barn. Senere flyttet Teri tilbake til Storbritannia for å bli med i et nettverksselskap sammen med sin mor. Etter 20 år i dette nettverksselskapet ble Teri toppleder, men da mulighetene svant bort for dette selskapet i Storbritannia, sluttet hun seg til et selskap med ekspanderende muligheter: Synergy WorldWide.

“Vi skal skape en stor Synergy-bølge i Storbritannia,” sier Teri. “For å få til det står teamet mitt opp tidligere og går til sengs senere.”

I tillegg til at Teri ble Team Elite i April, har hun også oppnådd Go Elite 10-bonusen, og hun sier at inntjeningsmodellen Elite Honors er enormt nyttig for teamet hennes for å bygge et fundament for forretningen. De begynte å følge modellen umiddelbart, og med Teris hjelp ble de Elite Honors-kvalifisert. Teri leder ved å være et eksempel, og hun vet at hun ikke kan promotere noe uten å være villig til å gjøre det selv.”

“Mitt neste mål er å bli Pearl Executive før september. Men mitt største mål er å hjelpe alle jeg jobber med, til et nivå som er virkelig givende,” sier Teri. “Jeg føler meg ansvarlig for å at de skal gjøre det bra og at det skal skje ganske raskt.”

Å jobbe med Synergy har vært som et friskt pust for Teri. Lederne har vært utrolig entusiastiske og støttende, og Synergy skaper en smittende og ungdommelig atmosfære som sprer seg gjennom hele teamet. Hun føler at Synergy er annerledes og er spent på hva fremtiden vil bringe.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us