KVALIFISERING TIL TEAM MANAGER ACADEMY AVSLUTTES DENNE MÅNEDEN!


Den 31. mai er siste dag for å kvalifisere til Team Manager Academy! Vil du bli invitert?

Hver sommer deltar en gruppe med Synergy Europas eliteledere på dette prestisjebetonte arrangementet. I år skal kvalifiserte ledere reise til Telfs i Østerrike der de skal bo på femstjernershotellet, Interalpen-Hotel Tyrol, og nyte det herlige sommerværet mens de deltar på kurs og seminarer for å lære hvordan de kan etablere bedre virksomheter.

Dette fantastiske reisemålet, som ligger omkranset av de østerrikske Alper, utgjør et miljø der Synergy-ledere kan undervise, lære, ha sosialt samvær og slappe av, samtidig som de kan nyte Sentraleuropas mest betagende utsikt og landskap rett utenfor vinduet. Dette årets koselige reise går av stabelen den 16.-19. JUNI. Se nedenfor for å finne ut hvordan du kan kvalifisere:

1. Avansement til graden Team Manager (14 000 CV) for første gang mellom juni 2015 og mai 2016

– ELLER –

2. Opprettholde tittelen Team Manager minst én gang mellom juni 2015 og mai 2016 hvis du er en sponsor, og få et personlig sponset teammedlem til å kvalifisere for TMA

– ELLER –

3. Avansere til en grad over din tidligere høyeste grad hvis du deltok på TMA i 2015.

Synergy betaler måltider, losji og aktiviteter for én deltaker per kvalifisert konto. Reise til Team Manager Academy betales av den kvalifiserte. De kvalifiserte kan ta med seg én gjest, men er selv ansvarlig for å betale for gjesten. Du finner fullstendige detaljer i invitasjonene til Team Manager Academy.

DE TRE VIKTIGSTE GRUNNENE TIL Å KVALIFISERE

Opplæringsmøter
Team Manager Academy består av presentasjoner og opplæring fra medlemmer av Synergys bedriftsteam, inkludert ledere og generaldirektører. I tillegg blir motivasjonstalere invitert til å dele sine sterke budskap. På dette årets møter vil deltakerne få innblikk i flere detaljer om Synergys fremtidsplaner. Denne spennende kunnskapen er nyttig for distributører med tanke på å forberede seg selv og sin virksomhet på det som er i vente. Disse møtene foregår i små grupper og er spekket med verdifull informasjon du ikke finner noe annet sted.

Luksus
Interalpen-Hotel Tyrol er et hotell med alle fasiliteter, utsøkt mat, en nydelig spa, store rom med fantastisk utsikt mot fjellene og et herlig utendørs svømmebasseng. Hotellets treutsmykning gir en elegant og rustikk fornemmelse som er helt i tråd med fjellene omkring.

Moro
Team Manager Academy avholder hvert år interaktive arrangementer der deltakerne kan bli kjent med hverandre, le og vise fram sine ferdigheter. Dette årets aktiviteter har aldri forekommet på et Team Manager Academy tidligere! Team Manager Academy kan også lokke med smakfulle lunsjer og middager, som også er den perfekte anledningen til å stifte langvarige vennskap med Europas toppledere.

Vi håper å se så mange førstegangs- og flergangskvalifiserende som mulig på Team Manager Academy 2016! KLIKK HER for mer informasjon om Team Manager Academy.
CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us