NYE V3-INTRODUKSJONSPAKKER FOR KUNDER


Kunder i Danmark kan nå prøve Synergys V3-system, som inneholder tre populære Synergy-produkter – ProArgi-9+, Mistify og PhytoLife – til reduserte kundepriser!

Vi ønsker at alle skal få anledning til å prøve dette velværesystemet til en overkommelig pris, slik at de kan oppleve fordelene med disse enestående, vitenskapelig testede produktene. Disse pakkene

NY Autoship-pris: €96 pluss frakt
NY ikke-Autoship-pris: €106 pluss frakt
CV: 80 

*Bare kunder kan benytte seg av disse prisene.

Bestill ved å ringe kundeservice hos Synergy på +45 80 25 25 12.

OM PRODUKTENE

ProArgi-9+ inneholder, foruten vitamin C, D og B6, aminosyrene L-arginin og L-citrullin.  Ved testing av ProArgi-9+ fant forskere ved Hughes Center for Research and Innovation ut at dets formel øker nivået av nitrogenoksid i kroppen betydelig og raskt. Disse forskerne fant også ut at Synergys ProArgi-9+ hindrer myeloperoksidase betraktelig og bidrar til å redusere oksideringen av LDL.

Mistify er et flytende kosttilskudd som inneholder vitamin B6, acai-bær og ekstrakt av grønn te. Dette usedvanlige tilskuddet har fyldig smak og inneholder en velsmakende blanding av frukt- og bærekstrakter og -konsentrater, inkludert drue, hageblåbær, bringebær, tranebær, blåbær og granateple.

PhytoLife er fremstilt av løv fra morbærtreet og alfalfa. Synergys PhytoLife er en fyldig kombinasjon av klorofyllin (natriumkobberklorofyllin) og peppermynteolje. Peppermynteoljen, med kvalitet i hver eneste dråpe, som er én av ingrediensene i PhytoLife, bidrar til normal fordøyelsesfunksjon og hjelper til å forvandle vanlig vann til en velsmakende drikk som du kan nyte hele dagen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us