Administrerende direktør for New Scandinavia er blevet udnævnt

Benjamin Clarholm-Anton, Synergys tidligere salgs- og marketingdirektør for Europa er blevet udnævnt som Synergy Scandinavia's administrerende direktør over markederne i Finland, Norge, Sverige, Danmark og Island med tiltrædelse den 11. maj 2015.

Inden Benjamin flyttede til Sverige for at støtte Europas administrerende direktører var Synergys salgs- og marketingchef ansvarlig for Asien og Stillehavsområdet. Han har været et vigtigt aktiv for de europæiske markeder indtil nu og han har hjulpet os med events og initiativer som er vanskelige at administrere fra USA's erhvervskontorer. Han medbringer imponerende kompetencer, arbejdsmoral og omfattende erfaringer, der vil gavne Synergy Scandinavia når han fortsætter i sin nye stilling.

Benjamin har arbejdet for internationale organisationer indbefattet EU i Belgien, Uganda, Kenya og Haiti. I 2012 blev Benjamin ansat hos Oriflame, som er en europæisk virksomhed hvor han var involveret i marketingprojekter i Thailand, Laos, Cambodia, Myanmar og Indonesien. Benjamin er svensker og han taler udover svensk også flydende engelsk, norsk og fransk. Han har to kandidatgrader fra Uppsalas universitet i Sverige og fra University of Connecticut i USA; den ene i statskundskab og internationale relationer og den anden i sociologi.

På vegne af Synergy WorldWide vil vi gerne benytte denne lejlighed til at takke Bengt Emanuelsson for de 6 år han har dedikeret til at hjælpe med at øge væksten på Synergys europæiske markeder som administrerende direktør. Han kom til Synergy i april 2009 og han har haft en afgørende betydning for væksten lige siden. Vi er meget taknemmelige for hans indsats, hårde arbejde og pligtopfyldenhed. Vi ønsker ham held og lykke i tiden fremover.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us