Synergy sponser olympisk trener i kayak på en firemåneders roferd


Kjell Tore Solvang trente det norske landslaget i kayak og ledet dem til å vinne tre OL-gull, fire VM-gull og fire EM-gull. Han er Norges mest suksessrike trener innen sommeridrett.

Siden Kjell arbeider i et miljø med idrettsutøvere i verdensmesterklassen, forstår han at det er få grenser for hva kroppen kan klare. Han tror at hvis du vil gjøre en imponerende fysisk bragd, må du ganske enkelt trene hardere og aldri stoppe. Alt handler om prioriteringer. Selv om han gang på gang har ledet laget i kayak til seier, tror han at det fremdeles er mer på lager.

Det var derfor Kjell, den 2. mai 2015, la ut på sitt livs mest anstrengende og utfordrende ekspedisjon.

Kjell skal tilbringe de neste fire månedene med å ro 10-12 timer per dag, og målet er å ro hele Norge på langs fra svenskegrensen til den russiske grensen. Dette er utvilsomt en strevsom oppgave, men Kjell har et ekstra motiv for å fullføre reisen: Han vil samle inn penger for barn med hjernesvulst.

Han skal fiske maten sin, sove i båten eller i et telt på land og ha en konstant forsyning av Synergy-produkter – ProArgi-9+, Mistify, Phytolife og e9 – som skal gi næring til hans utholdenhet.

Ekspedisjonen vil bli fulgt og kringkastet på én av Norges største TV-kanaler. Synergy WorldWide vil følge Kjells ferd gjennom sommeren, og vi vil heie på ham både fra Utahs hovedkontor og fra verden forøvrig.


«Ikke be om en lett reise, be om en sterk rygg,» 
– Kjell Tore Solvang

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us