Synergi vinder prisen for det "sundeste firma" for 8. gang i træk

Interactive Health vurderer den fysiske sundhed af ansatte i 2.000 virksomheder i hele USA hvert år. Medarbejdere hos Synergy WorldWide og  Nature´s Sunshine, er blandt de virksomheder i landet, der er blevet bedømt.

For ottende år i træk, fastslog Interaktiv Sundhed at Synergy og NSP er blandt de sundeste virksomheder i Amerika i 2014. Mindre end 8% af de 2.000 virksomheder, der blev testet, har modtaget denne titel og kun én anden virksomhed i Interactive Health´s historie, har opnået denne pris i otte på hinanden følgende år.

Som et wellness firma, der værdsætter sine forbrugeres sundhed over alt andet, praktiserer Synergy WorldWide, hvad det prædiker. Synergy´s ansatte er sammensat af personer, der konstant evaluerer og forbedrer deres helbred. For nylig, har Synergy´s medarbejdere sluttet sig sammen for at styre deres vægt med SLMsmart systemet, og det lykkedes. Hvert år deltager medarbejderne i en bred vifte af virksomhedens programmer, der holder dem aktive og bevidst om deres kostvalg. Desuden er Synergy´s produkter en integreret del af medarbejdernes daglige rutiner og er anerkendt som en hjørnesten for optimal sundhed.

Sunde medarbejdere skaber en stærk, produktiv arbejdsstyrke. Synergy WorldWide har til formål at sætte et eksempel for sundhed og efterlade en arv i den henseende.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us