Følg med på fremdriften av Elite Honors i Pulse

I forbindelse med lanseringen av Elite Honors, har vi utviklet et nøyaktig og brukervennlig navigerings- og sporingssystem på dashbordet til Pulse-kontoen din. Logg ganske enkelt på Pulse. Der vil du legge merke til en ny fast funksjon som er nyttig i streben etter å bli Elite Honors-kvalifisert og få mest mulig utbytte av Synergy-virksomhetens potensiale.

Dette bør du legge merke til for å forstå hvordan sporingsfunksjonen fungerer:

 1. Klikk på knappen for «mer informasjon» i hjørnet øverst til høyre for å se Elite Honors-informasjons- og regnearket. Dette dokumentet inneholder alt du trenger å vite for å bli Elite Honors-kvalifisert.
 2. Feltet TC 1 Volume viser hvor stort volume du har opparbeidet deg i tracking-senter 1 i inneværende måned
  • Husk: Du må ha 600 CV i TC 1 for å kvalifisere.
 3. Aktiveringsfeltet viser hvor stort volum du har opparbeidet deg som ny distributør i inneværende måned.
  • Husk: Du må ha 200 CV i aktiveringsvolum for å kvalifisere.
 4. Kommer snart: Feltet Go Elite Bonus viser hvor mange nye og gamle teammedlemmer du personlig har sponset som er Elite Honors-kvalifisert. Dette feltet viser også bonusbeløpet du vil motta i den neste provisjonsutbetalingen, basert på hvor mange EHQ-teammedlemmer du har sponset.
 5. Har du en aktiv Autoship-mal? Modulen nederst til venstre vil vise dette.
 6. Idet du blir en Elite Honors-kvalifiserende profesjonell, vil du se at antall ganger du har kvalifisert, stiger for hver måned du oppfyller alle EHQ-kravene i modulen nederst til høyre.
 7. Til slutt: Er du Elite Honors-kvalifisert denne måneden? Vi gir deg et direkte svar i hjørnet øverst til høyre med en grønn «ja»-boks eller en rød «nei»-boks, slik at du aldri vil være i tvil om hva statusen din er.
Lykke til med kvalifiseringen!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us