Vinnerne av Legacy Award 2015!

Hvert år blir noen teammedlemmer nominert til Synergys anerkjente og etterlengtede Legacy Awards. Det finnes tre priskategorier – Will Martin Hope of Synergy Award, Dan Higginson Humanitarian Award og Foundation of Excellence Award.WILL MARTIN HOPE OF SYNERGY AWARD

"Denne prisen blir tildelt teammedlemmer som har en unik og inspirerende historie innenfor Synergy angående produkter, forretning eller helse."

Roman Robeczko

Roman er et av Polens driftigste teammedlemmer. Han er utrolig støttende overfor teamet sitt og vet hva de trenger for å lykkes. Han er pensjonert major, og erfaringen hans fra militæret gjør ham til en fremragende leder for sin Synergy-arme.

Team EBALI – Bostjan Pilej & Irena Kladivar

Dette ekteparet har vist sterke lederegenskaper helt fra starten. De har til og med investert i kurs i personlig lederutvikling for å bli bedre ledere for teamet sitt. Det var på grunn av deres utholdenhet at Synergy åpnet Slovenia, og uten Bostjans og Irenas støtte ville ikke dette markedet vært der det er i dag. De vil nødig gå glipp av Synergys eventer og opplæringer, fordi de mener de er viktige for å skape en vellykket forretning. De deltok nylig på Team Manager Academy for tredje år på rad og er på god vei mot kvalifisering for Legacy Retreat.


Helena Hemming

Helena oppnådde den høyeste rangeringen av alle finlendere som kvalifiserte seg i kampanjen Race for Rome, og hun kvalifiserte seg for SLM 10 Club i begge kampanjeperioder. Hun er lidenskapelig opptatt av SLMsmart-programmet og har hjulpet mange til å nå målet sitt ved å bruke produktene. Hun hjelper alle hun møter og har alle de egenskaper som trengs for å ha suksess hos Synergy.

Jens Tamlagsrønning

Integritet og lojalitet er Jens' styrker Han har høy moral og er en av de mest etiske og pålitelige personene innenfor Synergy. Mange kjenner han som en kontrollfreak, men på en bra måte. Jens er organisert og grundig og overlater ingenting til tilfeldighetene. Han ringer heller sponsoren sin for ofte enn en gang for lite. Presentasjonene hans er imponerende og noe av det beste markedet hans har sett.


Linnéa Byrkjeland

Linnéa er et ungt teammedlem hos Synergy, men er en rollemodell for alle hun samarbeider med. Selv om hun har hatt sin del av motgang, er hun standhaftig og går alltid videre med en positiv holdning. Alt tyder på at hun vil bli en eksemplarisk leder og at hun vil sette positive spor etter seg mens hun bruker sine evner og sin tid for å hjelpe andre til et sunnere liv.

DAN HIGGINSON HUMANITARIAN AWARD

"Denne prisen blir tildelt teammedlemmer som har gjort fremragende filantropisk arbeid både innenfor og utenfor Synergy WorldWide."

Claudio Luongo

Claudio er en leder som er takknemlig over å leve et velsignet liv, noe han tror er viktig for å gi tilbake like mye - om ikke mer - enn man får. Han sluttet seg til Synergy for å bli en ambassadør og for å etterlate en arv, og han satte i gang prosjekter som ga ham anledning til å hjelpe vanskeligstilte mennesker ved å tilby dem Synergys mulighet. For egen regning organiserte Claudio et arrangement for å samle midler til Italian National Association Against Neuroblastoma, som støtter familiene til små barn som er rammet av en aggressiv krefttype. I stedet for å holde arrangementet under sitt eget navn, arrangerte han det på vegne av Synergy WorldWide.

FOUNDATION OF EXCELLENCE AWARD

"Denne prisen blir tildelt teammedlemmer som har bidratt på en fremragende måte innenfor Synergy WorldWide gjennom forretningen sin."

Stella O’Shea

Stella er selve symbolet på en støttende upline, ikke bare for sitt eget team, men for alle forretningsbyggere. Hun er alltid tilgjengelig for å hjelpe andre og holder presentasjoner og opplæringer. I 2015 lagde hun opplæringsprogrammet Getting Started, som nå er tilgjengelig for alle teammedlemmer i Storbritannia og Irland. I løpet av det siste året har hun langt overskredet det Synergy vanligvis forventer av en Synergy-leder, og Storbritannia er sterkere på grunn av jobben hun har gjort.

Anna-Maija & Hannu Kreivi

Dette paret bestemte seg for at de sammen ville nå toppen hos Synergy WorldWide. De er ekstremt besluttsomme og har arbeidet hardt for å målene sine, samtidig som de har støttet hele teamet. De har en klar visjon om suksess og reiser over hele Finland for å formidle Synergys budskap og organisere nyttige opplæringer.Anne Katrine Skilbreid

Anne Katrine er en hardtarbeidende kvinne som aldri gir opp og som ikke tar nei for et svar. Hun er pålitelig og dyktig til å følge opp kontakter og downline. Hun lever etter regelen: “Ring downline når du er oppe og upline når du er nede.” Hun er autorisert sykepleier som nå arbeider fulltid med Synergy og velsigner menneskers liv.

Maurizio Biasci

Etter 20 år innenfor nettverkverksmarkedsføring, trekker mange seg tilbake, men ikke Maurizio. Da han var i 60-årene, bestemte han seg for å begynne på et nytt kapittel i livet. Synergy representer Claudios livsfilosofi, og han legger derfor mye lidenskap i forretningen sin. Hittil har han hatt seks måneder med kontinuerlig og stabil vekst. Han ble Team Director på fem måneder, og det viktigste var at han fant et lojalt team som ser opp til ham. Alt dette har han oppnådd ved å arbeide utrettelig, med tro på Synergy og alltid med et smil om munnen.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us