Lær mer om de nye produktene SLMsmart Sjokolade og Body Prime!

Blant alle de spennende nyhetene som ble kunngjort under Summit 2015, var lanseringen av SLMsmart Sjokolade Meal Replacement og annonseringen av at Body Prime blir lansert i januar 2016. Lær mer om disse fantastiske produktene og prøv dem selv!

SLMsmart Sjokolade Meal Replacement

Hva om du ikke behøvde å ha dårlig samvittighet for en daglig dose sjokolade? Den nylig lanserte SLMsmart Sjokolade Meal Replacement er fremstilt med naturlig sjokolade og kakaopulver og inneholder alle de gode ingrediensene som du kjenner fra vanilje-versjonen. Nå når SLMsmart finnes med sjokoladesmak, har du et deilig alternativ å glede deg til, som vil hjelpe deg stadig nærmere den vekten du har satt deg som mål.

Med Synergys SLMsmart Sjokolade Meal Replacement behøver du ikke lenger lure på hvordan du skal spise for å oppnå idealvekten. Denne næringsrike shaken gir deg deilig sjokolade med smarte kalorier. Du kommer til å glede deg til hver slurk.


FORDELER
  • Gir et balansert inntak av karbohydrater, fett og proteiner, som gir deg riktig mengde energi når som helst på dagen
  • Gir metthetsfølelse i flere timer 
  • Inneholder myse-, soya- og kaseinproteiner som bidrar til vedlikehold og vekst av muskelmasse
  • Inneholder fruktose, som gir langsommere stigning av blodsukkeret enn mat som inneholder sukrose eller glukose 
HOVEDINGREDIENSER

Proteinblanding

SLMsmart Meal Replacement inneholder tre proteinkilder: myse, soya og kasein. Proteiner sørger for vekst og bevaring av muskelmasse. Aminosyrene fra myseprotein tas opp i blodet nesten øyeblikkelig etter at du har inntatt produktet. Deretter følger aminosyrene i soyaprotein og til slutt kaseinprotein.  Disse kraftfulle ingrediensene vil tilsammen gjøre deg mett og klar for å møte dagen.

Energiblanding

De sunne karbohydratene og fettstoffene som finnes i SLMsmart Meal Replacement, er strategisk formulert for å holde forbrenningen i gang og gi deg den energien som livets utfordringer krever. Maltodekstrin, raps- og solsikkeolje er noen av ingrediensene som vil hjelpe deg med å opprettholde energinivået og metthetsfølelsen og å oppnå idealvekten din.

Vitamin- og mineralblanding

Siden SLMsmart Meal Replacement inneholder de viktige næringsstoffene du finner i et balansert måltid, blant annet kalsium, jern, kalium og B-vitaminer, kan det være et godt alternativ til en vanlig frokost, lunsj eller middag.

KLIKK HER for å lese SLMsmart Sjokolade Meal Replacement faktaark
KLIKK HER for den nye prisliste

Body Prime


Det aller første Synergy-produktet som er utviklet og testet på Hughes Center for Research and Innovation, kommer på markedet i januar 2016!

Alle deltakere på Summit 2015 får anledning til å kjøpe produktet i en begrenset tidsperiode. Forbered deg på den offisielle lanseringen ved å lære alt om Body Prime, og dersom du er et av de heldige teammedlemmene som fikk kjøpe produktet, kan du prøve det selv og fortelle andre hvor effektivt det er.

Body Prime ble testet på en gruppe frivillige som tok produktet slik de ble bedt om og som rapporterte resultatene sine til Synergys medisinske og vitenskapelige rådgivende organ. Takket være de mange forsknings- og utviklingsmulighetene Hughes Center byr på, ble den unike, nye formuleringen Body Prime utviklet spesielt for det europeiske markedet!

HVA ER BODY PRIME?

Body Prime er et effektivt middel for å forberede kroppen din på en hvilken som helst helsekur, uansett om du nettopp har begynt eller om det kjennes som du har nådd et platå og ikke har videre fremgang. Takket være den betydelige mengden magnesium i produktet, bidrar det til normalt energistoffskifte og bedre elektrolyttbalanse. Disse faktorene utgjør et utmerket grunnlag for kroppen din som forberedelse før neste helsekur. Du vil kjenne at Body Prime er en effektiv formulering. Eplepektin og sviskepulver utgjør hovedbestanddelene av dosen. Dette er en mild formulering som er fremstilt av velkjente fruktkilder.

KLIKK HER for å lese Body Prime faktaark

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us