Legacy Retreat 2016

Synergy’s Legacy Retreat vender tilbage til den vestlige halvkugle og lander på den mest ikoniske, tropiske destination, Nordamerika har at byde på: Hawaii!De kvalificerede team-medlemmer vil komme til at slappe af på Hilton Waikoloa Village, der ligger på Kona, Hawaiis største ø, i perioden fra den 7.-11. januar, 2016.

Konas kyst er et af Hawaiis mest eftertragtede rejsemål. Fra bakkede kaffemarker til indbydende strande, som er perfekte til maritime eventyr, er det ikke svært at forstå, hvad der gør dette sted til sådan en fantastisk oplevelse. Uanset om du er ivrig efter at se templer og helleristninger i Puuhonua o Honaunau National Historical Park, eller du ser frem til en afslappende dag i den varme Stillehavs-sol, har landsbyen Waikoloa det hele. Beløn dig selv med dette, dit livs tropiske eventyr!

Kvalifikationsperioden for The Legacy Retreat 2016 er fra 1. januar-31. december 2015. Klik her for at se, hvordan du kan kvalificere sig til Kona!

Store nyheder Synergy Team medlemmer! Nu kan du holde dig opdateret om, hvor mange Legacy Retreat point du tjener ved at logge ind på din Pulse konto.

Tjek 2015 Legacy Retreat videoen fra Dubai og få en indtryk af, hvad du kan se frem til.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us