Irsk bodybuilder baserer seg på Synergy for energi


Jimmy Rogers har vært aktiv utøver hele livet, men begynte virkelig å finne ut hvor sterk han kunne bli da han for mange år siden jobbet på Heineken hvor det hver eneste dag var veldig mange tunge løft og bæring av tunge kasser og fat med øl. Etter hvert som han ble sterkere begynte han å lure på hvor mye kroppen hans kunne utrette.

Jimmy har drevet med bodybuilding i over 15 år nå og deltar i en rekke konkurranser. Hvor lidenskapelig opptatt han er av idrettsgrenen er åpenbart i de daglige rutinene og aktivitetene hans som gjenspeiler et sunt levesett. Han tilbringer et utall timer på treningssenteret, legger ned mye innsats på i tilbereding av måltider og er veldig bevisst på hva slags ernæring han får i seg.

Jimmy og hustruen Lousie driver en kostholdsbutikk i Naas, Irland hvor de fungerer som forhandler av en rekke ernæringstilskudd og kostholdsprodukter, herunder Synergys produkter. Det var for et år siden at Jimmy først gang begynte å bruke Synergys produktutvalg, og han kan fortelle om utrolig positive erfaringer med produktene.

«Jeg har hatt virkelig gode erfaringer med Synergy», sa Jimmy. «Før produktene kom jeg meg riktignok gjennom dagen, men jeg kjente meg trøtt.»

Etter at han begynte å bruke Synergys produkter sa han at de daglige gjøremålene virket lettere og at produktene hjalp kroppen hans med å komme i gang: Dette hjalp ham med å finne en god rutine som ga ham overskudd til den aktive tilværelsen hans både på og utenfor treningssenteret.

Jimmy er ikke uvant med hardt arbeid og det kan være krevende å til stadighet skulle kunne yte sitt ypperste på helsesenteret. Følgelig er det mange bodybuildere som tar kostholdstilskudd for bruk før treningsøkter for å holde oppe energien og forbli produktive gjennom de forskjellige øvelsene. Dessverre er det noen av kostholdstilskuddene for før treningsøkter som har skadelige virkninger på kroppen etter lengre tids bruk. Siden mange av tilskuddene for bruk før treningsøkter inneholder stoffer som er skadelige eller som er for mye bearbeidet, bestemte Jimmy seg for å prøve e9 som et alternativ til tradisjonelle tilskudd før treningsøkter. Siden han begynte med e9 har han kjent at han har mer overskudd og har fortsatt å bruke det.

Jimmys vanskelige rutiner og harde arbeid har gjort det mulig for ham å delta på et utall bodybuildingkonkurranser gjennom årene. Han har oppnådd flere strålende resultater, blant annet:

  1. 1. plass – den irske amatørbodybuildingforeningen (IABO) 
  2. 3. plass – Irlands bodybuildingforbund 2012
  3. 3. plass – Mr. Irland 2014
  4. 3. plass – Mr. Irland 2015

Synergy er stolt av å ha Jimmy med på laget vår og ser frem til alt han kommer til å utrette i årene fremover. Vi ønsker ham lykke til med oppbyggingen av Synergy-virksomheten.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us