Melding fra generaldirektøren: Vi har en strålende fremtid foran oss


Nå som våren er i anmarsj og sommeren er nær forestående, finner du muligheten til å utvide virksomheten din over alt. Jeg er så stolt over å ha teammedlemmer med innsatsvilje og stort pågangsmot i det skandinaviske markedet. Dere fortsetter å strebe etter å bli større, og jeg er inspirert av engasjementet dere viser.

I 2016 kan vi glede oss til mange læringsmuligheter etter hvert som fremtidsplanene utfolder seg. Jeg føler meg så priviligert siden jeg får ta del i diskusjonene om Synergys fremtid, og jeg kan forsikre om at store og spennende ting ligger foran oss. Det er viktig å delta på kommende bedriftsarrangementer, spesielt Summit 2016, for å høre om de store endringene hos Synergy WorldWide i de nærmeste årene.

Det er utrolig viktig å bli med på Synergy-arrangementer. Jeg kan ikke understreke dette nok. Det er grunnen til at jeg legger så mye vekt på våre bloggkalendere. Den nye globale bloggkalenderen som nylig ble introdusert, er et fantastisk verktøy som alle teammedlemmer bør bruke. Her kan du både finne arrangementer i hjemlandet ditt, og se alt som skjer i Europa forøvrig. Du kan også sende inn dine egne arrangementer for å dele dem med resten av Synergy Europa. Vær smart og legg ut arrangementene dine i god tid i forveien. Det er ikke effektiv markedsføring å sende inn arrangementene bare noen få dager før de skal gå av stabelen.

Når du skal begynne å sende inn arrangementene dine, klikk her >>>

Når det gjelder de av dere som er medlemmer av Elite Honors Club, vet dere allerede hvilke fordeler og belønninger som venter når dere benytter dere av alle mulighetene. Jeg har sett hvor effektiv Elite Honors Club er med hensyn til å lære bort god forretningspraksis. Alle teammedlemmer kan gjøre en forskjell med forretningsopplevelsen til Synergy-teammedlemmer ved å lære dem å følge retningslinjene for Elite Honors. Benytt deg av disse mulighetene til å lære mer. Hjelp samarbeidspartnerne dine på teamet til å nå sine mål gjennom Elite Honors, og du vil da ha like mange fordeler av det som dem.

Jeg har hatt muligheten til å møte og arbeide med mange av dere, og jeg er imponert over den arbeidsetikken som teammedlemmene fremviser. Jeg vil at hver og én av dere skal bli den beste utgaven av dere selv, samtidig som dere fortsetter å arbeide hardt og utvide virksomheten. Jeg vil gjøre alt jeg kan for å hjelpe dere til å lykkes. Det er derfor vi avholder regelmessige Bronze Camps med fokus på motivasjon. Uten motivasjon har du ingen virksomhet. I løpet av disse kursene snakker vi også om gode måter å bygge opp og presentere motiverende presentasjoner på. Vi har hele tiden behov for svært motiverte teammedlemmer, og jeg håper hver enkelt av dere vil gjøre en anstrengelse for å bli selvmotiverende og motiverende ledere.

Hold øynene åpne for en spesiell kunngjøring vedrørende Synergy-startpakker med ny utforming denne sommeren. Nye teammedlemmer vil motta denne pakken når de starter opp sin Synergy-virksomhet. Hvis du er en Synergy-veteran, men likevel vil ha en oppdatert startpakke, vil disse bli tilgjengelige for å kjøpes.

Jeg føler meg svært beæret som får arbeide så nært med slike talentfulle personer over hele Skandinavia. Jeg har store forventninger til fremtiden, og ser frem til å se fruktene av våre anstrengelser etter hvert som vi utvikler oss som individer og som et team.

Jeg ønsker at dere alle får en produktiv vår.

Benjamin Clarholm Anton
Generaldirektør, Skandinavia

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us