Ta en titt på den nye europeiske kalenderen!En stor del av Synergy-teammedlemmene driver virksomheter i forskjellige byer og land over hele Europa, og vi er glade for å meddele at den nye og forbedrede kalenderen vil holde deg oppdatert, uansett hvor du velger å etablere virksomheten din.

Synergys bloggkalendere er slått sammen til én altomfattende europeisk kalender! Du kan nå holde deg informert om møter, kurs og andre arrangementer som skal foregå rundt om i Europa, på ett hendig sted.

SLIK BRUKER DU KALENDEREN 

Besøk Synergy-bloggen og klikk på fanen «Kalender» øverst på siden. Denne koblingen leder rett til kalenderen for hele Europa, der hvert arrangement er fargekodet etter vertsland. Se forklaringen under kalenderen for å samsvare land med farge.

Den nye Synergy-kalenderen for Europa er utformet, slik at du kan se det du ønsker å se. Hvis du er fra Polen, men ønsker å se hva som foregår i Tsjekkia, åpner du bare rullegardinmenyen over kalenderen og velger kalenderen for det landet du vil vise. Denne kommandoen vil fjerne alle arrangementer som ikke er forbundet med det landet du valgte.

Meldingsskjema for arrangement

I tillegg til kalenderen for Europa har alle teammedlemmer nå tilgang til et meldingsskjema for arrangement på sitt eget morsmål. Disse skjemaene finner du under kalenderne i de respektive bloggene. Vi oppfordrer alle teammedlemmer til å bruke dette skjemaet og denne kalenderen som et markeringsverktøy for et arrangement. Vennligst fyll ut skjemaet i sin helhet. Ufullstendige meldingsskjemaer for arrangement vil ikke bli lagt ut. Prøv å begrense kommentarene i feltet «arrangementsbeskrivelse».

Merk: Vennligst send melding om arrangementer minst én uke før de skal finne sted. Arrangementskalenderen vil bli oppdatert hver dag fra mandag til fredag.

Det er nå din oppgave å planlegge arrangementer og sende dem inn, slik at vi kan fylle opp kalenderen for 2016 med mye på kjøreplanen!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us