UTFORDRING FOR Å VEKKE INTERESSEDu prater med funksjonæren i kassen mens han slår inn varene du har handlet, og du synes at han skulle virkelig hatt nytte av Synergys produkter og forretningsmuligheter. Du har 30 sekunder på deg til å fortelle ham om Synergy WorldWide, fordi det står en kø av utålmodige kunder bak deg.  Du må bestemme deg for hva du skal si for å vekke hans interesse, uten å fortelle ham alt. Hva skal du si før du gir ham visittkortet ditt?

Vi vil at du skal gi oss ditt beste salgsargument for Synergy-virksomheten! De 5 beste salgsargumentene vil bli publisert våren 2016 i Legacy eMagazine!

Konkurranseregler:

1. Skriv ned salgsargumentet du bruker for Synergy-virksomheten med maksimum 100 ord. Salgsargument over 100 ord vil bli diskvalifisert.

Tips: Få inspirasjon ved å utforske Synergy WorldWides bedriftsnettsted og blogg. Tenk på Synergys engasjement, produkter og forretningsmulighet. Du bestemmer selv hvilke emner du vil sette fokus på i salgsargumentet. 

2. Skriv salgsargumentet som om du snakket med noen andre.
3. Vær oppriktig. Dette betyr at du må unngå å komme med ikke-godkjente påstander om helsebringende egenskaper.
4. Send det endelige salgsargumentet til marketing@synergyworldwide.com før midnatt fredag 8. april. Husk å oppgi navn og Synergy-ID-nr. når du sender inn. Du kan sende salgsargumentet ditt i et Word-dokument eller i hoveddelen av e-postmeldingen.

Vi vet at det finnes mange Synergy-eksperter på salgsargumenter der ute, og vi ønsker at du imponerer oss med ditt salgstalent. Hvis du ikke har laget et salgsargument for Synergy, er dette den perfekte muligheten til å starte en idémyldring! Vi gleder oss til å se hva dere finner på!


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us