Hvordan du oppnår Go Elite 10Det å presentere Synergy-virksomheten gjennom Elite Honors-modellen forenkler det delte budskapet i tre lettoppfattelige instruksjoner, og Team Directorene Bostjan Pilej og Irena Kladivar i Slovenia har fått maksismalt ut av mulighetene til denne modellen med Go Elite-bonusen. Go Elite-bonusen ble nylig forlenget til 31. august, slik at Bostjan og Irena fikk tid til å oppnå en fjerde, femte og sjette Go Elite-bonus.

De har til nå opptjent tre Go Elite 10-bonuser i november, desember og januar på til sammen 3600 euro, noe som betyr at de foruten å kvalifisere for Elite Honors i hver av disse tre månedene, også sponset ti personer som kvalifiserte til Elite Honors hver måned. Denne bragden forutsetter konsistens foruten fantastisk lederskap og utrolige organisasjonsferdigheter. Vi ønsker naturligvis å høre hvordan Bostjan og Irena klarte det! Dette var det de holdt fokus på for å lykkes:

Energi
Energisk, frisk og sunn og full av liv er hvordan Bostjan og Irena ønsker å fremstille Synergy for resten av verden. De vil ikke være representanter for et selskap som underbygger dårlig helse. Isteden markedsfører de Synergy som et selskap som kan hjelpe hvem som helst til å opprettholde en sunn livsstil. Bostjan og Irena skaper dette bildet gjennom hygge, livlige arrangementer og positive historier, og de utsondrer stadig lidenskap for virksomheten. Med Synergys rene og virkningsfulle produkter er Bostjan og Irena på utkikk etter å hjelpe dem som ønsker det beste for kroppen, men er overarbeidet, stresset eller for distrahert til å tenke på sin egen helse. Denne budskapet tiltrekker den proaktive distributøren som ønsker å bli med i teamet deres. Disse engasjerte personene er de som er klare til å arbeide og duplisere Elite Honors-modellen. 

Presentasjon
Elite Honors er en enkel modell for å tjene penger, og er derfor en endefram presentasjon. Når en ny distributør blir med i teamet til Bostjan og Irena, er Elite Honors-modellen noe av det første de underviser. Dette er Synergys system for å bygge opp en virksomhet, og er den beste måten de kan tjene mest mulig på. Bostjan og Irena innleder med å forklare Elite Honors-kvalifikasjoner ved å snakke om hvorfor modellen fungerer. Oppnåelse av tilgjengelige CV-mål hver måned vil gi jevn vekstøkning. Hvis de samme CV-målene blir duplisert av dem som distributøren sponser, øker den potensielle fortjenesten. Jo mer distributørene dupliserer Elite Honors-kravene, jo høyere blir utbyttet.

Bostjan og Irena har, ved å gjøre noen få, enkle beregninger, oppdaget hvordan Elite Honors kan hjelpe teammedlemmene til å oppnå det beløpet de ønsker som ekstrainntekt. Hvis et teammedlem vil tjene 500 dollar i ekstrainntekt gjennom Synergy, har de en rekke måter å velge mellom for å oppnå dette beløpet. Bostjan og Irena forklarer imidlertid inntjeningsmuligheten gjennom de månedlige CV-kravene for Elite Honors. De forklarer også at, fordi Elite Honors forutsetter et månedlig kundevolum, blir det en stadig større sammenslutning av mulige distributører fra denne gruppen.

Konsistens
Bostjan og Irenas team forventes å delta i en samtale mandag kveld og et webinar på onsdag kveld hver uke uten unntak. Når paret er på reise, vil de sette opp en bærbar datamaskin der de befinner seg for å delta i samtalen, fordi påliteligheten av samtalen er avgjørende for teamets samhold og fellesskap. De holder også et opplæringsmøte hver eneste måned der de understreker for sine partnere hvor viktig det er å delta på opplæringsmøtene fra det øyeblikket de verver seg som distributører. Det å fastsette en struktur og holde seg til den, uansett hva som skjer, har gjort en forskjell i deres teams generelle satsningsnivå. Elite Honors er et viktig opplærings- og samtaleemne i nesten hver samtale, opplæring og hvert webinar. Paret sa at de skaper en «Elite Honors-kultur». Bostjan begynte faktisk å undervise teamet sitt til å nå små mål i tråd med Elite Honors-mønsteret før modellen egentlig ble lansert. Gjentakelsen av begreper som blir undervist på alle Bostjan og Irenas opplæringskurs, har gjort alle distributørene på teamet deres til Synergy-eksperter, noe som har forbedret deres evne til å presentere selskapet både på en tillitsfull og profesjonell måte.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us