VIL DU KVALIFISERE FOR TEAM MANAGER ACADEMY?Midt blant de fantastiske, men likevel fredlige østeriske Alpene, ligger bestemmelsesstedet for Synergys møtested som mange teammedlemmer arbeider hardt for å komme til hver sommer. Det luksuriøse Interalpen-Hotel Tyrol i Telfs i Østerrike er bakteppet for Team Manager Academy der Synergy-teammedlemmer, som har avansert i gradene, får bo i noen herlige sommerdager for å lære mer, opprette kontakter, slappe av og nyte den friske fjelluften.

Har du lyst på en invitasjon til årets koselige ferieparadis den 16.-19. JUNI? Du har bare tre måneder på deg for å kvalifisere!

SLIK KVALIFISERER DU:

1. Avansement til graden Team Manager (14 000 CV) for første gang mellom juni 2015 og mai 2016
– ELLER –
2. Opprettholde tittelen Team Manager minst én gang mellom juni 2015 og mai 2016 hvis du er en sponsor, og få et personlig sponset teammedlem til å kvalifisere for TMA
– ELLER –
3. Avansere til en grad over din tidligere høyeste grad hvis du deltok på TMA i 2015.

Synergy betaler måltider, losji og aktiviteter for én deltaker per kvalifisert konto. Reise til Team Manager Academy betales av den kvalifiserte. De kvalifiserte kan ta med seg én gjest, men er selv ansvarlig for å betale for gjesten. Du finner fullstendige detaljer i invitasjonene til Team Manager Academy.

DE TRE VIKTIGSTE GRUNNENE TIL Å KVALIFISERE

Opplæringsmøter
Team Manager Academy består av presentasjoner og opplæring fra medlemmer av Synergys bedriftsteam, inkludert ledere og generaldirektører. I tillegg blir motivasjonstalere invitert til å dele sine sterke budskap. På dette årets møter vil deltakerne få innblikk i flere detaljer om Synergys fremtidsplaner. Denne spennende kunnskapen er nyttig for distributører med tanke på å forberede seg selv og sin virksomhet på det som er i vente. Disse møtene foregår i små grupper og er spekket med verdifull informasjon du ikke finner noe annet sted.

Luksus
Interalpen-Hotel Tyrol er et hotell med alle fasiliteter, utsøkt mat, en nydelig spa, store rom med fantastisk utsikt mot fjellene og et herlig utendørs svømmebasseng. Hotellets treutsmykning gir en elegant og rustikk fornemmelse som er helt i tråd med fjellene omkring.

Moro
Team Manager Academy avholder hvert år interaktive arrangementer der deltakerne kan bli kjent med hverandre, le og vise fram sine ferdigheter. Dette årets aktiviteter har aldri forekommet på et Team Manager Academy tidligere! Team Manager Academy kan også lokke med smakfulle lunsjer og middager, som også er den perfekte anledningen til å stifte langvarige vennskap med Europas toppledere.

Vi håper å se så mange førstegangs- og flergangskvalifiserende som mulig på Team Manager Academy 2016! KLIKK HER for mer informasjon om Team Manager Academy.CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us