Mesterbokser oppdager styrken til Synergy-produkter

Mesterbokser Malin Hermansson har utelukkende konsentrert seg om treningen helt siden foreldrene gav henne en boksesekk da hun var 14 år. 

«Boksing er en utrolig intens sport som passer helt perfekt for meg,» sa hun. «Jeg trenger utløp for all min energi, og for meg er boksing løsningen.»

 Hun hengte sekken på verandaen foran huset der hun hoppet rundt og slo på den. Det tok ikke lang tid før hun fikk forkjærlighet for sporten. Hennes lidenskap for boksing ble fra da av bare sterkere. Malin vokste opp i Fagersta i Sverige, og hun nølte ikke med å starte treningen.

«Det er to viktige brikker i treningspuslespillet,» sa hun. «Du må ha de riktige personene rundt deg, samtidig som det er viktig å ta godt vare på kroppen.»

Malin har helt siden hun gjorde Synergy-produkter til hovedingrediensen i treningsregimet sitt, fått enda større håp om en fremtid som idrettsutøver, og hun ser frem til hva hun kan oppnå ved å bruke disse produktene. Hun tror på Synergy-produktene fordi de gir henne det «nødvendige støtet til å ta karrieren innen kampsport til nye høyder.»

«I begynnelsen trente jeg i en gammel nedlagt skole nær hjembyen min,» sa hun. «Bygningen hadde virkelig en underjordisk fornemmelse ved seg. Den var kald og svært gammel, men laget jeg trente sammen med var fantastisk. Vi tilbragte mye tid i de lokalene.»

Etter at Malin hadde trent en stund, hadde hun sin første serie med kamper, og etter noen år befant hun seg i Karlstad der hun meldte seg inn i bokseklubben BK 1925. Der vant hun tre sølvmedaljer og én gullmedalje i ulike vektklasser. Dette var ikke slutten på hennes imponerende kvalifikasjoner. Hun har denne imponerende listen over utmerkelser for å bevise sitt talent:

 1. Falken Cup, sølv, 2009
 2. Mellansvenska mästerskapen, sølv, 2011
 3. Falken Cup, gull, 2011
 4. Sverigemesterskapet, sølv, 64 kg, 2012
 5. Sverigemesterskapet, sølv, 54 kg, 2013
 6. Falken Cup, gull, 2013
 7. Mellansvenska mästerskapen, sølv, 2013
 8. Golden Girl, sølv, 2014
 9. Sverigemesterskapet, sølv, 60 kg, 2014
 10. Sverigemesterskapet, gull, 57 kg, 2015
 11. Nordisk mesterskap, bronse, 2015

Etter at Malin flyttet til Örebro, begynte hun å trene i MMA (Mixed Martial Arts), og dette holder raskt på å bli hennes nye lidenskap. Hun representerer nå Örebro Boxing Club og deltar i omfattende trening både i og utenfor ringen. Malin har satt seg store mål, og vi ser frem til å støtte henne frem til berømmelse!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us