Elite Honors Spotlights


Med Elite Honors-programmet i full sving bygger teammedlemmer sterkere forretninger ved hjelp av definerte og månedlige mål.

I november kvalifiserte 345 teammedlemmer i Europa seg for Elite Honors. Det betyr at minst 345 nye distributører ble registrert og at mer enn 1000 kunder ville kjøpe Synergys produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifisert, har oppdaget at Elite Honors inntjeningsmodell er akkurat det de har savnet i forretningen sin.

Gratulerer til alle som hittil har lykkes gjennom Elite Honors!

Her er noen ord fra våre nyeste Elite Honors-kvalifiserte om deres suksess med Elite Honors:

Björn Schirlbauer

Björn har stor tro på Elite Honors-programmet fordi det skaper driv og raske resultater. Hans erfaring med Elite Honors har vist at de som ønsker å se resultater, bruker denne inntjeningsmodellen fordi den skaper momentum og økt kundevolum.

“Du ser at forretningen vokser raskere,” sier Björn. “Dessuten kan du få en flott Go Elite-bonus gjennom dette systemet.”

Elite Honors gjør ikke at Björn kjenner seg presset til å jage etter kunder. Etter at han fikk på plass en gruppe av dyktige teammedlemmer, har alt annet falt på plass, fordi hvert enkelt teammedlem arbeider hardt og legger samme innsats i å bli Elite Honors-kvalifisert.

Siv-Britt Häggqvist

Siv-Britt har oppnådd Elite Honors flere ganger og mener suksessen kan tilskrives kunnskap om
selskapet og god arbeidsmoral.

“Gi vennene dine en mulighet til å lære om selskapet og produktene,” sier hun. “Gjør det som skal til, og så kan du sole deg i glansen av solskinnshistoriene til kundene og distributørene dine.”

Hun understreker for teamet sitt hvor viktig det er å sette seg passende mål for å oppnå suksess, og hun tror at det hun oppnår, er avhengig av at hun legger den riktige innsatsen i å nå målene sine.

“Det er lettere å gjøre arbeidet når målet kjennes oppnåelig,” sier hun. “Det skulle være mulig for alle å sette av noen timer i uken....spesielt når du ser resultatene og opplever anerkjennelsen du får ved å arbeide hardt.”

Sigga Dóra Matthiasdottir (Island)

Sigga Dóras mål er å nå toppen, og hun tror Elite Honors er den riktige veien mot det målet.

“Elite Honors gjør det mulig å holde det enkelt, å holde fokus og å både sette seg og oppnå mål,” sier hun.

Hun vet hvor viktig Synergys produkter er, og som leder prøver hun å sende de riktige signalene til andre, slik at de kan forstå hvor fantastisk en fremtid med Synergy kan være.

“Jeg forteller alle mine teammedlemmer at de må ha produktene med seg i hjertet,” sier hun. “For nye teammedlemmer er Elite Honors et enkelt verktøy som alle kan bruke for å bygge tillit og en sunn forretning.”

Hun tror bestemt at hardt arbeid, klart fokus på Synergys produkter samt å tiltrekke potensielle kunder og distributører, er viktig for alle som ønsker å lykkes.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us