ProArgi-9+ Special: Køb 2 og få 1 gratisI et begrænset tidsrum vil medlemmer af Synergy Team Danmark modtage 1 gratis æske med ProArgi-9+ hver gang de bestiller 2 stk. Det er en rabat på over 25 % på denne 3-stykspakke, 120 CV speciel.

 Skynd dig at bestille! Tilbuddet gælder indtil den 31. maj 2016 og er tilgængeligt via Autoship eller som reklamebestilling.
BESTIL HER

BEMÆRK! Du køber 3, betal for 2. Så du får kun én gratis pakke, hvis du køber dette tilbud, ikke når du bestiller andre produkter-pakke indeholder ProArgi-9+.

Hvis du vælger at tilføje denne kampagne som din Autoship pakke for kampagneperioden vil du være, når kampagnen er slut vil stå tilbage med den almindelige 2-pack og betale fuld pris for en standard 2-pack ProArgi-9 +. Så hvis du ikke ønsker det huske at komme i kontakt med kundeservice i tide og ændre din Autoship til den pakke, du ønsker.

ProArgi-9+ er Synergys verdensomspændende bestseller og der findes utallige kundeudtalelser om produktet. Produktets særlige evne til at påvirke forskellige systemer, som bidrager til den generelle sundhed, gør den til en enestående formulering som rigtig mange sætter pris på. Både ingredienserne og det færdige ProArgi-9+ produkt er blevet testet hundredvis af gange inden det er klart til at blive solgt.

Gå ikke glip af chancen for at spare penge under denne eksklusive reklamekampagne og oplev de effektive, helbredsfremmende fordele ved ProArgi-9+.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us