Ny Pearl Executive: Robert Suppan


Vi gratulerer østerrikske Robert Suppan, Synergy Europas nyeste Pearl Executive!

Robert har vært feier i 28 år. Han elsker fremdeles yrket sitt og har funnet en perfekt balanse mellom feierfirmaet og Synergy-forretningen sin. Historien hans er et bevis på at Synergy passer med enhver livsstil.

Da han oppdaget nettverksmarkedsføring, ble han fascinert over at man etter hvert kanskje ikke hadde behov for en tradisjonell jobb. Robert har vært med i Synergy siden det østerrikske markedet ble åpnet i 2008. Det er det første nettverksselskapet han har blitt med i, og den standhaftigheten han har vist, har ledet til hans første tittel på Executive-nivå.

Det var hans egne raske resultater med V3-systemet som gjorde at han bestemte seg for å bli teammedlem hos Synergy. Robert har stor tro på kraften i Mistify. At Robert selv har hatt så mange helseeffekter av Synergys produkter, har gjort det lekende lett å dele produktene med andre. Han sier at det aldri har vært vanskelig å overbevise andre om at Synergys produkter er førsteklasses og at Synergy er et fantastisk selskap å arbeide for.

Hele teamet hans består av helsebevisste mennesker, og mange av dem har bakgrunn fra medisinske profesjoner. Alle er produktorienterte og fokuserer på å bidra positivt i kampen mot globale helseepidemier.

Takket være Synergy har både Roberts helse, familiens helse og familiens økonomi blitt betraktelig bedre.

"Jeg vil bare at alle skal få sjansen til å forbedre helsen sin, og jeg vil at familien min skal ha det bra; det er den arven jeg ønsker å etterlate,” sier Robert.

For Robert er det aller beste med Synergy-forretningen de telefonene han får fra kunder som forteller hvordan produktene har hjulpet dem og forbedret livskvaliteten deres. Dersom forretningsfokuset er å hjelpe andre, kommer anerkjennelsen og den økonomiske biten av seg selv.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us