5 Star Legacy har en innvirkning på Bali5 Star Legacy Foundation, Synergys veldedighetspartner, har hatt det travelt i sommer! Nylig reiste lederne i stiftelsen, deriblant Triple Presidential Executive Mark Comer, til Bali i Indonesia for å gi nabolag, skoler og andre institusjoner de forsyningene de trenger for å kunne ha det bra.


Først donerte Mark og et par Synergy-teammedlemmer som bor på Bali, 85 par sko og sokker til elever ved SDN 02, en barneskole i landsbyen Buahan. Under besøket gav også 5 Star Legacy melk og kjeks til sultne spedbarn og kaffe til eldre landsbyboere.

Stiftelsen dro deretter til Dria Raba, som er en sosialinstitusjon for blinde barn. Her ble det levert mat og en pengedonasjon som ble samlet inn under en 5 Star Legacy Challenge, som ble holdt i Jakarta og på Bali blant Synergy-teammedlemmer.

Det ble også arrangert en spesiell middag i Dria Raba. Mark inviterte kvalifiserte Bali-teammedlemmer til å delta i et måltid som ble levert av 5 Star Legacy Foundation med Dria Rabas elever og stab.

Synergy er stolt over å støtte 5 Star Legacy Foundation og deres arbeid med å få en slutt på fattigdomssyklusen i deler av verden som er mindre heldig stilte. Gå til 5 Star Legacy-nettstedet, der du kan finne ut mer om kommende arrangementer og donere til saken.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us