Go Elite er utvidet til utgangen av 2016!


Synergy har siden mars utbetalt den utrolige summen av 114 800 euro i Go Elite-bonuser til teammedlemmer over hele Europa. I det samme tidsrommet har Synergy hatt 70 % økning i antall teammedlemmer som har oppnådd Go Elite 10-bonusen, og trenden med at flere teammedlemmer blir Elite Honors-kvalifisert, er oppadgående.

Vi har på grunn av denne veksten bestemt oss for å forlenge fristen for Go Elite-kampanjen til den 31. desember istedenfor den opprinnelige fristen som var satt til 31. august.

Nå har du altså fire ekstra måndeder på deg til å øke den månedlige provisjonen ved å bli Elite Honors-kvalifisert, og oppmuntre dem du sponser til å gjøre det samme. Husk at du har mulighet til å tjene 250, 500 eller 1200 euro basert på hvor mange av dem du sponser som blir Elite Honors-kvalifisert!

KLIKK HER for detaljer om hvordan du kvalifiserer til Elite Honors og Go Elite.

Mens du etablerer deg og setter fokus på å utvide virksomheten din gjennom de gjenværende månedene av 2016, ser vi frem til å gi deg insentiver for innsatsen, og oppmuntre deg til å fortsette arbeidet mot dine mål som profesjonell. Lykke til!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us