Retningslinjer og prosedyrer for sosiale medier


Sosiale medier kan være et virkningsfullt verktøy for å utvikle og støtte Synergy WorldWide-virksomheten.

Dokumentet med Synergy WorldWides retningslinjer og prosedyrer gir detaljert veiledning knyttet til bruken av sosiale medier, slik at du trygt og effektivt kan bruke disse applikasjonene, i tillegg til de som Synergy selv står for direkte. Avsnittene Etiske retningslinjer, Markedsføring, Reklamere for Synergy-produkter samt Sosiale medier og Nettverksbygging er spesielt nyttige.

Viktige punkter fra disse retningslinjene:

 1. Arbeide på en profesjonall, etisk, lovlig og forsvarlig måte.
 2. Alle kontorelaterte meldinger og profilinformasjon må være korrekte og ikke villedende og ellers overholde alle kravene i disse retningslinjene og prosedyrene samt eventuelle andre instruksjoner ellers utstedt av Synergy WorldWide.
 3. Gi deg til kjenne som en uavhengig distributør for Synergy WorldWide.
 4. Bruke Synergys “Uavhengig distributør”-logo, gitt at denne logoen kun brukes med Synergy-produkter og ikke med noen annen konkurrents produkter eller tjenester. Annen bruk av åndsverk som tilhører Synergy er forbudt hvis det ikke gis skriftlig tillatelse til det av Synergy.
 5. Kun selge Synergy-produkter som mat, vitaminer, mineraler og kosttilskudd. (Ingen Synergy-produkter selges til direkte eller indirekte bruk til forebygging, helbredelse, behandling eller lindring av noen sykdom.)
 6. IKKE DIAGNOSTISERE SYKDOMMER ELLER «FORESKRIVE» NOEN PRODUKTER.
 7. Aldri anbefale til noen at de skal avslutte bruken av tjenestene, anbefalingene eller medisinene til en lege eller annet helsepersonell.
 8. Ikke tilskrive noe medisinsk bruk til noe Synergy-produkt- eller kosttilskudd.
 9. Ikke komme med uriktige påstander om produktene.  Passende påstander ville omhandle fordelene det meldes om på Synergys bedriftsnettsted, inkludert produktetikettene.  De omtaler vanligvis produktet i forbindelse med systemet eller organet i kroppen til en person. (Et eksempel på en lovlig påstand ville være: Synergys ProArgi9+ inneholder vitamin B6 og B12, som bidrar til normal dannelse av røde blodlegemer og forbrenning av homocystein.)
 10. Profesjonelle markedsføringskontoer skal ikke brukes til uformelle, ikke-profesjonelle meldinger. Det kan ikke brukes noen støtende eller politiske videoer, bilder, grafikk, tekst eller andre tvilsomme meldinger i forbindelse med denne kontoen.
 11. Private/ikke-profesjonelle kontoer må overholde alle de tidligere nevnte kontrollene og begrensningene. Kommentarer og utvekslinger skal til alle tider være profesjonelle og passende.

Hvis du vil vite mer om disse retningslinjene, kan du se gjennom dokumentet med retningslinjer og prosedyrer, deriblant avsnittene Etiske retningslinjer, Medlemsbegrensninger og Markedsføring, samt ta kontakt med kundeservice eller sende e-post til hotline@synergyworldwide.com.

Last ned en PDF av retningslinjene og prosedyrene ovenfor og vær mer effektiv i bruken av markedsføring på sosiale medier.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us