Sensommertreff

Velkommen til Synergy sitt første årlige sensommertreff med trening og sosialt samvær. Lørdag 13. august braker det løs. Og det er en glede å kunne invitere alle Team Medlemmer til denne samlingen. Vi møtes på Øysand camping i Melhus. Her vil vi kunne tilby opplæring, trening og erfaringer fra noen av våre ledende Team Medlemmer samt fra selskapet. Etter opplæringen møtes vi for litt uformell samling og grilling hvis været tillater det. 

Vi begynner klokken 13.00 på stedet slik at alle skal ha tid til å komme seg til Melhus. Og vi holder på i ca 4 timer med det faglige programmet før vi samles til vår uformelle samling. Vi ønsker å skape en hyggelig møtearena med faglig innhold, både om vår forretning og våre produkter, og sosial nettverking. Hvis man ønsker er det fult mulig å komme opp fredag 12. august eller tidligere hvis man ønsker å benytte seg av det flotte tilbudet som finnes på stedet, inkludert laksefiske i en av Norges beste lakseelver. 

Det er muligheter for overnatting på stedet og vi har reservert flere overnattingsmuligheter. Hvis du ønsker å lese mer om stedet og overnattingsmulighetene kan du lese det på Øysand camping sine nettsider: https://oysandcamping.no/. Overnatting er mulig å gjøre i telt, bobil, hytte eller leilighet. 

Vi gjør felles påmelding til stedet og vi ber derfor at påmelding sendes til Espen Frydenberg på espenf@synergyworldwide.com innen 29. juli. Påmeldingen må inneholde: 
Navn på deltager 
Ankomstdato 
Avreisedato
Ønsket overnattings alternativ

Velkommen til en herlig Synergy helg. 

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us