Tilgjengelig nå: Revealing Eye Cream

Spennende nyheter! Synergy WorldWide l’amara Revealing Eye Cream er nå tilgjengelig i Europa på nettet og via kundeservice. Kremen er ikke bare tilgjengelig som enkeltstående produkt, men også som en del av Synergys l’amara 5-stegs produktserie og i Nourish & Protect Pack.Med ekstrakt av alger og tare samt mangosmør bidrar kremen til å opprettholde hudbarrierens integritet, samtidig som den sørger for at huden din får en en sunn glød. Klikk her for å få tilgang til faktaarket og lese mer om fordelene og nøkkelingrediensene som utgjør dette fantastiske produktet.

Revealing Eye Cream er en del av den helt nye Synergy WorldWide l’amara-serien sammen med de nylig lanserte produktene Daily Nourishing Cleanser, Skin Activating Toner, Radiance Oil og Moisture Boost Emulsion. Disse utgjør sammen den daglige 5-stegsrutinen. Ta en titt på de ulike pakkealternativene.

Vi vil gjerne tilby deg noe ekstra for å feire lanseringen av Synergy WorldWide l’amara-familien GRATIS FRAKT på bestillinger som inneholder hele Synergy l’amara Superior Pack frem til 31. juli!


Ønsker du å lese mer og se hvordan man bruker produktene? Hold av datoen og bli med oss på et “slik brukes produktene-webinar” onsdag 27. juli 19:00 CEST. På webinaret vil vi få høre fra mennesker som har prøvd produktene og gå gjennom hele hudpleierutinen. Hvis du går til innkjøp av produktene før webinaret, kan du kan mer enn gjerne bli med på steg-for-steg-gjennomgangen og påføre produktene sammen med oss. Følg med på bloggen for mer informasjon om webinaret.


Merk:
- Bestillinger som gjøres via nettsiden vår vil bli refundert det belastede fraktbeløpet
- Bestillinger via e-post til kundeservice vil motta gratis frakt direkte og behandles tidlig neste uke.
- Fri frakt skal være gyldig til 31. juli (inklusive).

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us