Synergy ønsker Alessandra Ghio velkommen

Vi i Synergy WorldWide gleder oss over å kunne annonsere at vi har fått en ny Sales Director  for Sør-Europa: Alessandra Ghio. Alessandra kan skilte med mer enn 16 års erfaring som General Manager og mer enn 5 som Sales Manager, og hun tar med seg verdifulle erfaringer, forståelse og innsikter fra direktemarkedsføringsindustrien.

Alessandra har en sterk tro på at kosttilskudd er en viktig del av en sunn livsstil og essensielt for velvære.

Hun uttrykker sine standpunkter i en kommentar: “Jeg er veldig glad for og fornøyd med å være en del av Synergy Worldwide. Jeg har nettopp begynt, og allerede føler jeg meg som en del en stor familie. Jeg tror på direktesalg og potensialet som følger med – samt muligheten til å endre liv ved hjelp av flotte produkter og enestående forretningsmuligheter.”

Om produktene hadde Alessandra dette å si: “Vitenskapen, forskningen og utviklingen som ligger bak Synergys produkter er unik, de er av den ypperste kvalitet. Produktene våre er fantastiske.”

Alessandra elsker å jobbe med mennesker og å etablere gode relasjoner med alle.

Hun kommer til å støtte og hjelpe Teammedlemmer fra Italia, Slovenia og Spania så de kan oppnå sitt fulle potensial og nå nye høyder av suksess med Synergy-virksomhetene sine.

Vi er veldig glade for å få Alessandra inn som en del av Synergy-familien, og vi vet at hun vil bli en stor ressurs og et supert tilskudd til teamet. Hun har fullt fokus på fremgangen til den sydlige regionen av Synergy Europe, og jeg vet at hun vil bli en fantastisk partner i vårt felles mål om å “Leave a Legacy” når det gjelder økonomisk og fysisk helse og velvære. Velkommen, Alessandra!

Lynn E. Ohman
Executive Director, Europa

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us