Tilgjengelig nå: nye Synergy WorldWide l’amara-produkter

Nå kan du kjøpe tre nye l’amara-produkter fra Synergy WorldWide! Daily Nourishing Cleanser, Moisture Boost Emulsion og Skin Activating Toner har nå kommet i tillegg til fanfavoritten Radiance Oil, som ble lansert i fjor.


Den nye produktserien vår er det perfekte valg for deg som vil balansere huden, med sin kombinasjon av det beste fra jord og hav. Produktene er fulle av antioksidanter og probiotika, og de vil reparere, fukte og beskytte huden din og gi den en fantastisk glød gjennom alle årstider. 

Vil du vite mer om produktene? Her finner du faktaarket for Daily Nourishing Cleanser, Moisture Boost Emulsion, Skin Activating Toner & Radiance Oil.

Hvordan og når skal du bruke produktene?


Disse produktene kan brukes på flere forskjellige måter – som en del av et mer avansert regime, eller i enklere hudpleierutiner. Les videre for å lære om en enkel steg-for-steg-rutine som vil få huden din til å føles oppfrisket og tilføre masse glød.

Daily Nourishing Cleanser – Masser rensen forsiktig på fuktig hud mens du unngår øyeområdet, og skyll av med kaldt vann. 
Skin Activating Toner – Etter rens, spray over ansikt og hals, og unngå øyeområdet. Brukes som en del av hudpleierutinen, eller tas med for bruk når som helst i løpet av dagen for en oppfriskende og nærende effekt.
Radiance Oil – Påfør 1–2 dråper på ansikt og hals og klapp lett inn til den har trukket inn.
Moisture Boost Emulsion – Masser forsiktig inn i huden i ansiktet og på halsen, unngå øyeområdet.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us