5 nye Pearl Executives i juni!


Etter fire måneder på rad med avansement i executive pin-titler, har fem teammedlemmer fra Synergy Sør-Korea oppnådd  tittelen Pearl Executive, og de jobber allerede ivrig mot Emerald Executive-tittelen. Disse fem teammedlemmene har forskjellig bakgrunn og unike ferdigheter som gjør at de er svært verdsatt hos Synergy WorldWide.

Bli bedre kjent med våre nyeste executives:

Chan Woo Kim, Pearl Executive

Før han ble med i Synergy var Chan Woo en fremgangsrik nettverksmarkedsfører for et selskap som over tid gikk helt i oppløsning. Selv om det ble bom stopp for virksomheten han jobbet for, hadde han fremdeles tro pånettverksmarkedsføring. Da han oppdaget Synergy, ble  han begeistret for alt som hadde med selskapet å gjøre, inkludert Sør-Koreas Eagles-system og  den engasjerte sponsoren.

«Pearl Executive er bare begynnelsen », sier Chan Woo. «Jeg er overbevist om at jeg kan oppnå veldig mye med Eagles-systemet. Jeg kommer til å bli en anstendig, ærlig og vellykket Synergy-leder.»

Joon Seok Jang, Pearl Executive

Joon Seok kom til Synergy med en god del erfaring innen nettverksmarkedsføring. Han var toppleder i et annet selskap, men ble imponert over visjonen til Synergy WorldWide. Han forlot selskapet han jobbet i, og  var begeistret for Synergys fremtid og hva kan kunne bidra med. Joon Seok jobber mot målene han har satt seg, og gleder seg til å være en del av Synergy på lang sikt.

Hyun Sook Lee, Pearl Executive

Hyun Sook er en svært vellykket forsikringsagent som ikke har noen problemer på salgsfronten, men det hun får tilbake ved å drive Synergy-virksomhet på deltid, gjør at hun får lyst til å tilbringe mer og mer tid borte fra forsikringskontoret.

Hyun Sook understreker hvor viktig lagarbeid er, og sier «Uten lagarbeid kunne jeg ikke ha vært en executive. Jeg har oppnådd denne tittelen gjennom støtte fra mange andre. Jeg skal hjelpe dem på samme måte som de har hjulpet meg.»

Seung Kyu Shin, Pearl Executive

Seung Kyu jobbet for familiens ingeniørbedrift da han innså at mulighetene innen nettverksmarkedsføring var for gode til å takke nei til. Hans første forsøk på nettverksmarkedsføring var ikke vellykket, men han gav ikke opp. Han ønsket å finne en virksomhet som ville gjøre drømmen til virkelighet.

«Jeg møtte min personlige sponsor gjennom Synergy, og hun gav meg en ny sjanse», sier Seung Kyu. «Mange takk til Yun Tae Hwang, som utviklet Eagles-systemet, og til sponsoren min, Young Ok Park. Med deres hjelp kommer jeg  til å fortsette suksessen  og bli en utmerket leder.»

Young Soon Park, Pearl Executive

Young Soon var toppleder innen nettverksmarkedsføring for et selskap i Sør-Korea inntil selskapet en dag stengte kontoret sitt i det landet. Åtte år med hardt arbeid forsvant på én dag. Etter å ha møtt Yun Tae Hwang, ble Young Soon med i Synergy. Ved å følge Eagles-systemet og rådene fra Yun Tae , fikkYoung Soon raskt virksomheten til til å vokse. Han er takknemlig for at det arbeidet hun har lagt ned innenfor nettverksmarkedsføring har ført ham dit han nå befinner seg.

«Jeg vil gjerne takke familien min for at de har støttet meg, og Yun Tae for å alltid ha hjulpet meg», sier hun . «Jeg kommer til å gi den samme støtten til mine partnere.»

KLIKK HER for å se hvor mange Synergy-executives som jobber rundt om i verden i dag.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us