Elite Honors-medlemmer i rampelyset


Nå som Elite Honors er godt i gang, har teammedlemmene bygd opp enda sterkere virksomheter gjennom å definere månedlige mål.

I mai ble 383 teammedlemmer i Europa Elite Honors-kvalifiserte. Dette betyr at minst 383 nye distributører ble innmeldt, og at mer enn 1000 kunder tok i bruk Synergy-produkter. Teammedlemmer som blir Elite Honors-kvalifiserte, oppdager at inntjeningsmodellen under Elite Honors var nettopp det virksomhetene deres manglet.

Gratulerer til de mange som har lyktes gjennom Elite Honors hittil! Her er noen uttalelser fra Elite Honors-kvalifiserte om hvordan de har lyktes med systemet:

Mag Augustine Schlack, Østerrike
Elite Honors-kvalifisert 10 ganger

Mag Augustine forstår at positive prinsipper, som ærlighet, integritet og pålitelighet bør være drivkraften bak all forretningsvirksomhet. Det å kvalifisere til Elite Honors i 10 måneder på rad, er et bevis på hvor seriøst hun ser på disse kvalitetene.

«Elite Honors er en fantastisk ordning,» sa Mag Augustine. «Det gir meg, som et teammedlem, pågangsmot til å arbeide hardt og fortsette å inkorporere Synergy-prinsippene.»

Mag har så langt opplevd stor suksess med Synergy. Hun gir æren for dette til det fantastiske teamet han arbeider sammen med og hvordan medlemmene hjelper ham til å bli en bedre person. Hun har alltid bare godt å si om Synergy.

«Det jeg liker med Synergy er arbeidet, karrieremulighetene og kvaliteten på produktene,» sa Mag. «Det er takket være dette at jeg er i stand til å drive en bærekraftig virksomhet!»

Malin Höglund, Sverige
Elite Honors-kvalifisert sju ganger

Malin har vært kvalifisert til Elite Honors hele sju ganger, og er derfor ikke fremmed for hardt arbeid.
Hun har bare rosende ord å si om Synergy og Elite Honors Club-programmet. Siden hun startet Synergy-virksomheten sin i november 2015, har hun arbeidet iherdig og målrettet.

Malin er en aktiv mor til tre barn, og hun liker å løpe, lage mat og være sammen med familien. Et travelt privatliv har imidlertid ikke hindret henne fra å legge lista høyt for sitt profesjonelle liv også.

«Elite Honors åpner for en svært enkel måte å bygge opp en virksomhet på,» sa Malin. «Jeg sørger for at jeg har en plan for hver måned, og derfor har jeg vært i stand til å oppnå Elite Honors regelmessig.»

Malin håper at hun i fremtiden fortsetter å nå sine profesjonelle mål med Synergy, og er glad for å kunne vokse i takt med selskapet.

Radka Weeden, Storbritannia og Nord-Irland
Elite Honors-kvalifisert seks ganger

Da Radka sluttet seg til Synergy for noen år siden, ble hun fort klar over at hun var en del av noe stort.

Siden Radka ble med i Synergy, har hun kvalifisert til Elite Honors seks ganger, og hun viser ingen tegn til å gi seg. Hun tror at konsekventhet og lidenskap er alt som skal til i enhver forretningsvirksomhet, og Synergy er intet unntak. Radka blir mer og mer fortrolig med arbeidet som nettverksmarkedsfører, spesielt når hun må bevege seg utenfor komfortsonen for å snakke med folk. Hun har opparbeidet seg utrolig mye selvtillit ved å kvalifisere til Elite Honors.

«Det jeg virkelig liker med Elite Honors, er det faktum at du setter fokus på å nå et mål hver måned ved å hjelpe teammedlemmene dine til å gjøre det samme,» sa Radka.

Takket være Synergys dokumenterte fremgang, gjennomsiktighet og fremragende kvalitet, er Radka mer engasjert enn noensinne med å hjelpe andre til et sunnere og lykkeligere liv.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us