Tre grunner til at virksomheten din trenger Instagram


Bortsett fra å være ett av de raskest voksende sosiale medienettverkene i verden, er Instagram et markedsverktøy med stor påvirkningskraft for større og mindre virksomheter, veldedige organisasjoner og enkeltpersoner over hele verden. Ca. 85 % av de ledende merkevarene bruker Instagram, noe som beviser at nettverket er både effektivt og kommet for å bli.

Har du allerede en Instagram-konto? Finn oss og følg oss på @synergyworldwide!

Vi kommer til å dele ut gratisprodukter i nærmeste fremtid gjennom vår Instagram-konto, men du trenger å 1) ha en Instagram-konto og 2) følge @synergyworldwide for å vinne!

Har du ikke en Instagram-konto? Instagram kan være ditt beste alternativ med tanke på Synergy-virksomheten din, og her er grunnene til det:

Nr. 1. Nettsamfunn

Det er kanskje vanskelig å forestille seg, men Instagram handler faktisk om mer enn millioner av bilder av kjæledyr, babyer, mat og natur. I likhet med alle andre sosiale nettverk, ble Instagram dannet for å opprette kontakt mellom folk. Forbindelsene du finner gjennom Instagram kan føre til nye kunder og forretningspartnere. Instagram er forresten også forbundet med alle andre sosiale nettverk, så hvis du legger ut noe på Instagram, kan du samtidig legge ut det samme innholdet på alle de andre kontoene dine på sosiale medier.

Hvordan drive nettverksarbeid: Mens du følger andre folk på Instagram, for eksempel bildene deres og kommenterer dem, vil du legge merke til at antallet følgere begynner å stige hvis du aktivt legger ut nytt og interessant innhold. Bilder med høy kvalitet som forteller en historie, vil øke engasjementet.

Nr. 2. Vis personligheten din

Bilder er verdt mer enn tusen ord. Opprett en Instagram-konto som forteller noe om deg selv og hvem du er. Felles for alle bildene er at de bør være representative for den du er og oppmuntre folk til å ønske å se mer. Ved å fremstille din personlighet og livsstil på en interessant måte, iblandet bilder av deg selv i ditt eget element som Synergy-teammedlem, vil du gjøre tilbudene gjennom virksomheten mer personlige og noe folk kan identifisere seg med, samtidig som du gjør inntrykk på følgerne dine.Nr. 3. Ny demografi

I egenskap av nettverksmarkedsfører gjør du litt ekstra for å møte nye personer hver dag, slik at du kan introdusere Synergys muligheter og få virksomheten din til å vokse. Instagram fører folk over hele verden sammen gjennom uimotståelige bilder som til sammen beretter historien om et selskaps eller persons merke. Ved å følge den typen personer du håper vil følge deg, og legge ut relevant innhold som appellerer til det publikummet du ønsker å nå, kan du markedsføre Synergy-virksomheten din på en fin og smakfull måte. Det er interessant å konstatere at Instagrams rangering av engasjement per følger for ledende merker er 58 ganger høyere enn på Facebook og 120 ganger høyere enn på Twitter. Er du ennå ikke overbevist?

Slik skaper du engasjement: Lær kunsten å bruke emneknagger, slik at de riktige gruppene i befolkningen finner deg. Instagram-innlegg som bruker minst én emneknagg, mottar 12,6 prosent mer oppmerksomhet enn de uten emneknagg, og innlegg med en stedsangivelse mottar 79 prosent høyere engasjement. #synergyworldwide #nutrition #healthylifestyle #entrepreneur #workfromhome

Vi oppfordrer deg til å oppdage fordelene med Instagram for virksomheten din. Det er en fantastisk måte å vise et ubegrenset antall personer din sunne livsstil og de Synergy-mulighetene du ønsker å dele. I tillegg vil vi dele ut gratisprodukter til Instagram-brukere i de neste månedene!

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us