Synergy oppnår utmerkelse for «Det sunneste selskapet» for 9. gang på rad


Interactive Health evaluerer hvert år den fysiske helsen til ansatte i 2000 selskaper over hele USA. Ansatte hos Synergy WorldWide og Nature’s Sunshine, er blant ansatte som blir testet.

Interactive Health utnevnte, for niende år på rad, Synergy og NSP til å være blant de sunneste selskapene i Amerika i 2015. Bare 154 av de 2000 selskapene som ble testet, mottok denne tittelen, og bare ett annet selskap i Interactive Health’ historie har oppnådd denne utmerkelsen i ni år på rad. 

Synergy WorldWide er et selskap for å fremme velvære og verdsetter brukernes helse fremfor alt. De er også opptatt av å praktisere det de sier. Synergy-gruppen består av enkeltpersoner som stadig evaluerer og forbedrer helsetilstanden sin. I 2015 deltok Synergy i en 12-ukers mosjonsutfordring, et årlig 5 km Fun Run, en grønnsakutfordring, Walktober-aktiviteten for å gå, den årlige helseutstillingen og tilbakebetalinger av medlemsavgiften på helsestudio. Disse programmene holder Synergy-ansatte i aktivitet og gjør dem oppmerksomme på valg av kosthold. Videre er det å bruke Synergy-produkter en integrert del av de ansattes daglige rutiner og blir oppfattet som selve kilden til optimal helse.

Friske og sunne ansatte utgjør en sterk og produktiv arbeidsstyrke. Synergy WorldWides mål er å foregå med et godt eksempel og etterlate en verdig arv når det gjelder sunnhet og velvære.


CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us