ELITE HONORS-KVALIFISERING I 2018

Synergy WorldWide kan med glede introdusere en oppdatering av Elite Honors-programmet for 2018. Gjør deg klar for mer anerkjennelse, flere fordeler og flere grunner til å bli Elite Honors-kvalifisert!

Elite Honors-programmet belønner teammedlemmer som hver måned gjør en innsats for å bygge sin Synergy-forretning. Jo flere ganger du er kvalifisert, desto større belønning får du.

HVORDAN DU BLIR ELITE HONORS- KVALIFISERT I 2018

I samme måned må du:
  • Ha minimum 600 CV i TC1-volum, og... 
  • NYHET! Registrere minst ett nytt egensponset teammedlem med minst 200 CV i aktiveringsordren. 
Teammedlemmer som har minst ett nytt egensponset teammedlem hver måned, er Elite Business Builders! Vi ser fram til å vise dem vår anerkjennelse gjennom hele året.

ANERKJENNELSE OG BELØNNING FOR ELITE HONORS-KVALIFISERING

I år legger vi mer vekt på antall ganger du er kvalifisert, ved å eliminere kvalifiseringsnivåer. Dette kan du oppnå, basert på hvor mange ganger du er kvalifisert:

1 gang
Anerkjennelse på Synergys blogg

3 ganger
Anerkjennelse på Synergys blogg + unik Elite Honors-pin + produktkreditt på 100 euro

6 ganger
Anerkjennelse på Synergys blogg + gratis registrering for Summit* + produktkreditt på 200 euro.

9 ganger
Anerkjennelse på Synergys blogg + anerkjennelse i Summit-heftet + tidligere adgang til Summit Store + produktkreditt på 300 euro

12 ganger
Anerkjennelse på Synergys blogg + Elite Honors-krystall + produktkreditt på 400 euro

Det vil uten tvil bli et fantastisk år for teambygging og Elite Honors! Vi ser fram til å forære deg den kredittpremien du fortjener.

PRODUKTKREDITT FOR ELITE HONORS 2018
I tillegg til de nye belønningene nevnt over har teammedlemmer muligheten til å kvalifisere seg for produktkreditt i belønning for sine Elite Honors-kvalifiseringer dersom de oppfyller Synergys kriterier.

KRITERIER FOR PRODUKTKREDITT
For å kunne opparbeide denne produktkreditten som kommer på slutten av året, i tillegg til de nye Elite Honors-bonusene, må teammedlemmene ha en aktiv konto som ikke er i strid med Synergys regelverk, og:

(1) Eksisterende teammedlemmer per januar 2018 må ha minimum 600 CV i TC1-volum 12 måneder på rad i 2018, og må ha vært Elite Honors-kvalifisert minst 4 ganger ved årets slutt

ELLER

(2) Nye teammedlemmer må ha aktivert distributørkontoen sin innen 30. juni 2018, og må ha minimum 600 CV i TC1-volum hver måned resten av dette året, samt ha vært Elite Honors-kvalifisert minst 4 ganger ved årets slutt. I tillegg må de ha akkumulert like mye eller mer CV på TC1 ved årets slutt som det 12-månederskravet til CV som tilsvarer produktkreditten.

PRODUKTKREDITT-BELØNNINGER
Hvis de ovennevnte kriteriene er oppfylt, vil følgende CV-verdier på TC1 (totalt for hele året) bli brukt til å bestemme den tilsvarende produktkreditt-belønningen.

7200 CV:         1200 Euro
14400 CV:       2400 Euro
28800 CV:       4800 Euro

Kvalifiserte teammedlemmer vil motta produktkreditten sin senest 31. januar 2019. Denne kreditten kan både sees og innløses via Pulse, din administrative nettside, eller via kundeservice. Produktpakker kan ikke brukes til dette formålet. Kun enkeltpakninger som er oppført på prislisten til teammedlemmene, vil være tilgjengelige for produktkreditt.

CONVERSATION

0 kommentarer:

Send en kommentar

Instagram

Follow Us